Ο «Salt Bae» αυτοτρολάρεται και... κονομάει!

Ο «Salt Bae» αυτοτρολάρεται και... κονομάει!

Ο κατά κόσμον Νουσρέτ Γκιοκτσέ βρήκε έναν μάλλον πρωτότυπο τρόπο να αντιμετωπίσει τις κακές κριτικές που του επιφύλαξε ο βρετανικός Τύπος - Απτόητος, έκανε αναρτήσεις στο Instagram με τα αρνητικά δημοσιεύματα που τον αφορούν

saltbae-0
«Κακό εστιατόριο» με το «χειρότερο burger της πρωτεύουσας». «Υπερτιμημένες μπριζόλες» σε ένα «ψητοπωλείο» που προσφέρει μία από τις «πιο ακριβές εμπειρίες για δείπνο στο Λονδίνο».

Οι κριτικές που επιφύλαξε ο βρετανικός Τύπος στον Salt Bae, κατά κόσμον Νουσρέτ Γκιοκτσέ, που πρόσθεσε στην αλυσίδα του ακόμη ένα εστιατόριο στο Λονδίνο δεν ήταν και οι καλύτερες. Πολλοί αναφέρθηκαν στις υψηλές τιμές -κάποιοι ανέφεραν ότι ξόδεψαν 37.000 λίρες στο μαγαζί του, έχοντας παραγγείλει πέντε μπουκάλια κρασί για τέσσερα άτομα – στην ποιότητα του φαγητού, που δεν ενθουσίασε, αλλά και στην πρόσφατη δήλωση διάσημου Βρετανού σεφ, με δύο αστέρια Michelin που είπε ιδιαίτερα απαξιωτικά: «Θέλεις την μπριζόλα σου από έναν Μίκι Μάους;»

Όσοι περιμένουν ότι οι κριτικές πτοούν τον Νουσρέτ, μάλλον πλανώνται πλάνην οικτράν. Κι αυτό επειδή ο ίδιος όχι μόνο δεν θέλησε να απαντήσει ή έστω να τις κρύψει κάτω από το χαλί, αλλά αποφάσισε να τις δημοσιεύσει σε ιστορία στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, με 39,5 εκατομμύρια ακολούθους, που έγιναν γνώστες της «αποδοχής» που απολαμβάνει στο Λονδίνο.

Σε μια κίνηση που παραπέμπει σε αυτοτρολάρισμα, ο Νουσρέτ δημοσίευσε 15 ιστορίες που φαίνονται οι αρνητικές κριτικές. Μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφικά στιγμιότυπα αυτούσια, χωρίς ο ίδιος να προβαίνει στο παραμικρό σχόλιο για να υπερασπιστεί εαυτόν για τις πανάκριβες τιμές και τις μικτές κριτικές για το φαγητό του. 

Άγνωστο παραμένει αν την ώρα της εμπνεύσεως έπινε έναν καπουτσίνο, που κοστίζει το αμελητέο ποσό των... 50 λιρών στο εστιατόριό του ή έτρωγε την εμβληματική του μπριζόλα, με κάλυψη χρυσού, αξίας εκατοντάδων λιρών. Άλλωστε όπως αναφέρεται σε ένα από τα δημοσιεύματα, οι φαν του απεγνωσμένα πληρώνουν 250 λίρες για να κάνουν κράτηση προκειμένου να πάρουν μια γεύση από την μπριζόλα αξίας 630 λιρών και σχηματίζουν ουρές έξω από το κατάστημά του. 


nusret3
nusret4
nusret5
nusret6
nusret7
nusret8
nusret9
nusret13
nusret14
nusret15
nusret2
nusret1
nusret10
nusret11
nusret12
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

«Με χτυπούσε με μανία μπροστά στον γιο μου»: Τι λέει το θύμα της άγριας επίθεσης από κρεοπώλη στο Ηράκλειο


Δεν κάνουν πίσω οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ παρά τις βολιδοσκοπήσεις Παπανδρέου


«Θα πεθάνω με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι»: Η εξομολόγηση του Γιάννη Μπουτάρη για το αλκοόλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης