Πλήθος καλλιτεχνών συμμετείχαν το Σάββατο σε συναυλίες παγκοσμίως, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τη διάσωση του πλανήτη, υπό την αιγίδα της ΜΚΟ «Global Citizen».
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα στο Σέντραλ Παρκ, εμφανίστηκαν δημοφιλείς τραγουδιστές όπως η Μπίλι Άιλις, η Τζένιφερ Λόπεζ η Lizzo και πολλοί άλλοι.
Περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι έδωσαν το παρών και αποθέωσαν όλους όσους εμφανίστηκαν στη σκηνή. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση τηςΜπίλι Άιλις η οποία όπως γράφει στο Instagram της «αυτή η συναυλία ήταν ήταν μια από καλύτερες που έχε δώσει».
Στο εντυπωσιακό βίντεο η Μπιλι δίνει το σύνθημα και 60.000 «δονούνται» στον παλμό της.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.