Μπίλι Άιλις: «Έχασα πολλούς ακόλουθους, όταν άλλαξα στυλ, οι άνθρωποι φοβούνται τα μεγάλα στήθη»

Μπίλι Άιλις: «Έχασα πολλούς ακόλουθους, όταν άλλαξα στυλ, οι άνθρωποι φοβούνται τα μεγάλα στήθη»

Η διάσημη νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το πώς αντιμετώπισε το κοινό της την αλλαγή στην εμφάνισή της - Άφησε τα φαρδιά ρούχα και υιοθέτησε ένα πιο θηλυκό look

billie_2
Η Μπίλι Άιλις (Billie Eilish) θεωρεί άδικο το ότι μερικοί θαυμαστές της περιμένουν από αυτήν να παραμένει πάντα η ίδια, είτε αυτό είναι στη μουσική της είτε στις προσωπικές της επιλογές στο στυλ.

Πριν από την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ, «Happier Than Ever»,  η 19χρονη νικήτρια των Grammy έκανε το ντεμπούτο της με μια νέα εμφάνιση, με ξανθά μαλλιά και με πιο αποκαλυπτικά ρούχα. Μιλώντας στο περιοδικό ELLE η τραγουδίστρια είπε ότι έχασε χιλιάδες followers στο Instagram λόγω της αισθητικής της ανανέωσης.



«Οι άνθρωποι κρατούν αυτές τις εντυπώσεις και έχουν μια προσκόλληση. Αλλά είναι πολύ ανθρώπινο. Έχασα 100.000 followers μόνο λόγω του στήθους. Οι άνθρωποι φοβούνται τα μεγάλα στήθη», είπε γελώντας.



Κλείσιμο
Εξήγησε επίσης ότι αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά, προκειμένου να αποβάλει τις πράσινες τούφες της και για να είναι πιο εναρμονισμένη με το κοινό.



«Δεν είχα κανένα στόχο αυτό να κάνει τους άλλους να σκέφτονται διαφορετικά για μένα. Είχα διαφορετικό χρώμα μαλλιών και διάθεση. Ήθελα αυτό το άλμπουμ να έχει τη σφραγίδα μου», εξήγησε. «Τις προάλλες, δημοσίευσα ένα βίντεο από τότε που είχα πράσινα μαλλιά και είδα τον κόσμο να λέει: "Μου λείπει αυτή η Μπίλι, η Μπίλι με τα πράσινα μαλλιά". Είμαι ακόμα το ίδιο άτομο. Δεν είμαι απλώς διαφορετικές Barbies με διαφορετικά κεφάλια», είπε.



Ένας ακόμα λόγος που την απογοητεύει είναι η κριτική που της ασκείται για τα ρούχα που φοράει. «Τις προάλλες, αποφάσισα να φορέσω ένα tank top. Δεν ήταν καν προκλητικό. Αλλά ξέρω ότι οι άνθρωποι σκέφτηκαν: "F--, ντύνεται σέξι και προσπαθεί κάτι να δηλώσει". Και λέω, "Όχι, η ίδια είμαι. Έχει 500 βαθμούς και θέλω απλώς να φορέσω ένα tank top"».




Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε βίντεο: Μπίλι Άιλις: «Έχασα πολλούς ακόλουθους, οι άνθρωποι φοβούνται τα μεγάλα στήθη»
Μπίλι Άιλις: «Έχασα πολλούς ακόλουθους, οι άνθρωποι φοβούνται τα μεγάλα στήθη»



Ειδήσεις σήμερα:

Μόνο ισόβια για τα σκληρά εγκλήματα με τον νέο Ποινικό Κώδικα

«Δεν είστε όλες θύματα» δηλώνει και προκαλεί ο θείος του δολοφόνου στη Ρόδο - «Παγωμάρα» στο στούντιο του ΑΝΤ1

Ο πρίγκιπας Άντριου παραδέχτηκε ότι έλαβε τα νομικά έγγραφα σε υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης