Αφήνοντας την πινελιά της στην ποπ μουσική, η Μαντόνα, γεμάτη ενέργεια και ιδέες, έκανε ένα διάλειμμα από τις συναυλίες ποζάροντας άκρως προκλητικά στο Instagram.
Η Μαντόνα Λουίζ Βερόνικα Τσικόνε, που έκλεισε τα 63 στις 16 Αυγούστου, κοιτάζει το φακό με σκέρτσο σχεδόν ολόγυμνη.
Από την διαμάχη της με την καθολική Εκκλησία μέχρι και την τελευταία της εμφάνιση στην περσινή Eurovision, η βασίλισσα της ποπ ποτέ δεν δίστασε να ξεπεράσει τα όρια αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.
Σήμερα, στα 63 της, δεν σταματά να προκαλεί ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη.
Η «βασίλισσα της ποπ» βγάζει τα ρούχα της και μένει με το εσώρουχο που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία.
Ποζάροντας τόπλες, όπως γράφει η εφημερίδα The Sun, φορά μόνο ένα μικροσκοπικό στρινγκ εσώρουχο κι ένα διχτυωτό καλσόν προσφέροντας απολαυστικό θέαμα στο ανδρικό κοινό.
Κλείσιμο
Σε άλλη φωτογραφία, η Μαντόνα, λάτρης του γυμνισμού, κοιτάει την κάμερα καλύπτοντας το στήθος με τα χέρια της ή μ' ένα αστέρι μετά στην επεξεργασία των φωτογραφιών.
Σε κάποιες φωτογραφίες είναι ξυπόλυτη με άσπρα, μακριά γάντια στα χέρια και σε κάποιες άλλες με μαύρες γόβες και γάντια. Με τα αξεσουάρ που παραπέμπουν σε ανάρμοστες πράξεις, δίνει το μήνυμά της μέσα από τη λεζάντα στην ανάρτησή της: «Τα αξεσουάρ είναι μια μορφή βασανισμού» δήλωσε η γοητευτική σταρ της ποπ.
Σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται με ένα εκθαμβωτικό φόρεμα.
Oι θαυμαστές της έσπευσαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους κι ένας από αυτούς έγραψε: «Εκπληκτική Βασίλισσα».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.