Μύκονος: Γνωστός αμερικανός καλλιτέχνης τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ - Δείτε βίντεο

Μύκονος: Γνωστός αμερικανός καλλιτέχνης τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ - Δείτε βίντεο

Αγορές τροφίμων σε άλλο... επίπεδο

Cris_Cab_Mykonos
Τα ψώνια τους μετά μουσικής έκαναν οι πελάτες σε σούπερ μάρκετ της Μυκόνου. Το εν λόγω κατάστημα πώλησης τροφίμων και αγαθών είναι το πρώτο με μόνιμο dj που διασκεδάζει τους πελάτες την ώρα που κάνουν τα ψώνια τους.

Η διασκέδαση στο εν λόγω σούπερ μάρκετ φαίνεται πως έχει πάει σε άλλο επίπεδο, καθώς οι καταναλωτές, εκτός από το να χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής, αν είναι τυχεροί, μπορεί να πετύχουν και κάποιον διάσημο καλλιτέχνη να τραγουδάει live!

Όπως τον Αμερικανό τραγουδιστή Cris Cab, ο οποίος κατά την διάρκεια των διακοπών του στο νησί των Ανέμων επισκέφτηκε το σούπερ μάρκετ και δεν έχασε την ευκαιρία να ερμηνεύσει την τεράστια επιτυχία του, Liar Liar. Οι πελάτες και ειδικά εκείνοι που αναγνώρισαν τον 28χρονο καλλιτέχνη από το Μαϊάμι με τις pop, reggae και soul επιρροές δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους!


Ο dj Daggie, ένας από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες με πλούσιο βιογραφικό και συνεργασίες με πολλά μαγαζιά της Μυκόνου (Azul Condesa, Uno Con Carne, Remezzo) κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του αυτή την ομολογουμένως σπάνια στιγμή του διάσημου τραγουδοποιού στην Μύκονο.

Κλείσιμο
Να πούμε ότι το τραγούδι Liar Liar από την στιγμή που κυκλοφόρησε το 2013 σημείωσε τεράστια επιτυχία σε όλον τον κόσμο και ειδικά σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Γαλλία, ενώ το επίσημο βίντεο κλιπ του κομματιού αγγίζει τα 70 εκατομμύρια views στο YouTube.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα συγχαρητήρια της Κομανέτσι στον Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο

Λουκίδης: 11 χρόνια μετά δεν ζήτησαν συγγνώμη όσοι μιλούσαν για παρενέργειες του εμβολίου ενάντια στον Η1Ν1

Σαουδική Αραβία: Το βασίλειο του θανάτου - Μαζικές εκτελέσεις αντιφρονούντων αποκαλύπτει έκθεση-«κόλαφος» για το Ριάντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης