H Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζει: Με τον Σάκη δεν είμαστε μαζί, ποτέ δεν λέω ποτέ - Τα δάκρυά της για τον Γιώργο Λιβάνη

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζει: Με τον Σάκη δεν είμαστε μαζί, ποτέ δεν λέω ποτέ - Τα δάκρυά της για τον Γιώργο Λιβάνη

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και εξήγησε τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη Κατσούλη

Marialena_Dakrya
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφτασε μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό του Survivor και τελικά τερμάτισε στην τρίτη θέση. Η 25χρονη κοπέλα βρέθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, τον τρόπο που χώρισαν, τη Χριστίνα Κεφαλά ενώ ξεκαθάρισε και αν είναι τελικά ή όχι ζευγάρι και πάλι.

«Τον Σάκη τον είδα πρώτη φορά στο κάστινγκ με τα αγωνίσματα και έπαθα σοκ. Είχα κάνει μόνη μου τη δήλωση. Μετά τον ξαναείδα στο τελικό κάστιγνκ… Μιλήσαμε τότε, με είχε πάρει αγκαλιά και μου είπε καλή επιτυχία… Είχαμε χωρίσει και δεν μιλάγαμε. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Συμβαίνει. Τότε δεν είχε προχωρήσει κανείς από τους δυο. Μετά, όταν μπήκε στο παιχνίδι, έπαθα σοκ.

Δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχαμε χωρίσει άσχημα, δεν είχαμε μιλήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν δυο μήνες εκεί με όλη την πίεση, μπήκε ο Σάκης με την Χριστίνα και ένιωθα ότι με δουλεύουν, ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τον Σάκη και με την Χριστίνα και λύθηκαν όλα.

Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου. Δεν είμαστε μαζί, ποτέ δεν λέω ποτέ αλλά είμαι της άποψης πως όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Θα δείξει όμως το μέλλον τι μπορεί να γίνει.

Αυτά που έχουν ακουστεί για τον Σάκη δεν ισχύουν σε καμία τον περιπτώσεων. Δε θα ξαναμίλαγα μαζί του αν ίσχυε κάτι από όλα αυτά. Πιο πιθανό να έκανα εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε και για τον Γιώργο Λιβάνη αποκαλύπτοντας πως ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του. Μάλιστα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συγκινήθηκε on air όταν αναφέρθηκε στον πρώην αγαπημένο της.

«Αρχικά έχω μάθει ότι ο Γιώργος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για εμένα. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του, θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα πράγματα. Γιατί αυτό που έβγαινε προς τα έξω ο καθένας θα μπορούσε να το έχει παρεξηγήσει. Από εκεί και πέρα δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση με τον Γιώργο και θέλω να κάνω. Δεν ξέρω τι έλεγε ο Τριαντάφυλλος. Δεν έστειλα μήνυμα στον Γιώργο μαζί του. Σε κάποιους συμπαίκτες στην αρχή είχα πει να του μεταφέρουν κάποιο μήνυμα. Γενικά είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και πολύ χειρότερα, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί. Πραγματικά θέλω να μιλήσω μαζί του, γιατί δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Τον σέβομαι, τον εκτιμάω και είμαι πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccl4xtmq978x-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccl583dge1yh-sf)




Δείτε βίντεο: Mαριαλένα Ρουμελιώτη: Με τον Σάκη δεν είμαστε μαζί, ποτέ δεν λέω ποτέ - Τα δάκρυά της για τον Γιώργο Λιβάνη

Κλείσιμο
Mαριαλένα Ρουμελιώτη: Με τον Σάκη δεν είμαστε μαζί, ποτέ δεν λέω ποτέ - Τα δάκρυά της για...


Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Σοβαρή η κατάσταση του 16χρονου που τραυματίστηκε στον αυχένα μετά από βουτιά

Κλοπή στην πινακοθήκη: Το... βαθύ λαρύγγι που οδήγησε την ΕΛΑΣ στον «ελαιοχρωματιστή»

Μύκονος: Ο Μπαπέ, η Ψαρού on fire και τα μεταλλαγμένα τζιπ των 150.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης