Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε χθες βράδυ στη χώρα μας. Ο σχεδιαστής μόδας που κατάφερε να μείνει 6,5 μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης και να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής του είχε πει πως θα δωρίσει ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει σε ιδρύματα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.
Μάλιστα μια από τις φίλες του μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου να δωρίσει τα χρήματά του.
Στη συνέχεια η εκπομπή αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας πως επειδή τα χρήματα από την παραγωγή θα περάσουν στα χέρια του Γιώργου Ασημακόπουλου σχεδόν 1,5 μήνα μετά, ο πρώην παίκτης του Survivorαποφάσισε να δώσει 30 χιλιάδες ευρώ από τα δικά του χρήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάνε στο κέντρο «Ελπίδα» καθώς και στην «Φλόγα» αλλά και το «Make a wish».
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.