Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε χθες βράδυ στη χώρα μας. Ο σχεδιαστής μόδας που κατάφερε να μείνει 6,5 μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης και να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής του είχε πει πως θα δωρίσει ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει σε ιδρύματα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.
Μάλιστα μια από τις φίλες του μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου να δωρίσει τα χρήματά του.
Στη συνέχεια η εκπομπή αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας πως επειδή τα χρήματα από την παραγωγή θα περάσουν στα χέρια του Γιώργου Ασημακόπουλου σχεδόν 1,5 μήνα μετά, ο πρώην παίκτης του Survivorαποφάσισε να δώσει 30 χιλιάδες ευρώ από τα δικά του χρήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάνε στο κέντρο «Ελπίδα» καθώς και στην «Φλόγα» αλλά και το «Make a wish».
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»