Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε χθες βράδυ στη χώρα μας. Ο σχεδιαστής μόδας που κατάφερε να μείνει 6,5 μήνες στο ριάλιτι επιβίωσης και να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής του είχε πει πως θα δωρίσει ένα μεγάλο ποσό από τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει σε ιδρύματα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.
Μάλιστα μια από τις φίλες του μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου να δωρίσει τα χρήματά του.
Στη συνέχεια η εκπομπή αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας πως επειδή τα χρήματα από την παραγωγή θα περάσουν στα χέρια του Γιώργου Ασημακόπουλου σχεδόν 1,5 μήνα μετά, ο πρώην παίκτης του Survivorαποφάσισε να δώσει 30 χιλιάδες ευρώ από τα δικά του χρήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάνε στο κέντρο «Ελπίδα» καθώς και στην «Φλόγα» αλλά και το «Make a wish».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.