Μία τρυφερή φωτογραφία ανέβασε η Μαρία Κορινθίου κατά την οποία φαίνεται να φιλά τον σύντροφό της.
Η ηθοποιός, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του Γιώργου Καραθανάση, ανέβασε την Παρασκευή 24 Απριλίου ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να είναι στην αγκαλιά του αγαπημένου της και να τον φιλά στο μάγουλο ενώ εκείνος χαμογελά. Σε δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε, κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Κορινθίου έγραψε: «Εσύ και μόνο εσύ… Χρόνια σου πολλά υπέροχέ μου… χρόνια μας πολλά».
Το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες πραγματοποίησε μία απόδραση στη Σκωτία. Οι δυο τους επισκέφτηκαν το κάστρο Blackness, με τη Μαρία Κορινθίου να δείχνει εικόνες στους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνεται και ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρουν μαζί με φόντο το αξιοθέατο. «Με αγάπη από τη Σκωτία», έγραψε στη λεζάντα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.