Survivor: Στον… τάκο Μαριαλένα και Κόρο και στους τελικούς Ηλίας και Σάκης

Survivor: Στον… τάκο Μαριαλένα και Κόρο και στους τελικούς Ηλίας και Σάκης

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των τεσσάρων survivors στον Άγιο Δομίνικο και ο τρίτος και τελευταίος αγώνας κατάταξης – Δείτε βίντεο

koro_k_marialen
Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ο παίκτης που… τσέκαρε το δεύτερο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Survivor 4 που θα διεξαχθούν 4 και 5 Ιούλιου σε ζωντανή μετάδοση στην Αθήνα. Εκεί ήδη βρίσκεται και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος με μια… σαρωτική εμφάνιση και 14 σερί νίκες την 2η ημέρα των αγώνων κατάταξης είχε πάρει το πρώτο εισιτήριο.

Έτσι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι  τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο ξεκίνησε να ψηφίζει για το ποιος θέλει να παραμείνει και να φτάσει στην τελική τριάδα. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Κυριακή (4/6), όταν και θα κλείσουν οι… κάλπες και ένας εκ των δύο θα αποχωρήσει από το Survivor στο πρώτο live της Αθήνας.

Οι Survivors φαίνεται πως πέρασαν καλά στο τελευταίο έπαθλο το οποίο και απόλαυσαν όλοι μαζί. Ακόμα και στον ύπνο τους έβλεπαν το πλούσιο πρωϊνό και το χαλαρωτικό μασάζ και ήταν αυτό που συζητούσαν με το που ξύπνησαν την επόμενη ημέρα.



Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα κατάταξης θα συμμετείχαν οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι και ο Ηλίας Μπόγδανός, οπού θα αναδεικνυόταν ο δεύτερος που θα εξασφάλιζε τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του ριάλιτι επιβίωσης χωρίς να περάσει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Από τον πάγκο θα έβλεπε τον αγώνα ο Σάκης Κατσούλης που την προηγούμενη ημέρα είχε κατακτήσει το πρώτο εισιτήριο.

Κλείσιμο


Ισορροπία, συγκέντρωση και καλό σημάδι απαιτούσε ο στίβος μάχης, με τον Κόρο να αποκαλύπτει στον Σάκη τη στρατηγική που θα ακολουθήσει για να αγχώσει τον Ηλία.



Ο… spiderman της παραλίας δεν έπεσε στην παγίδα του φίλου του, παράμεινε συγκεντρωμένος και κατάφερε να φτάσει πρώτος στους 7 πόντους εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την 2η φάση του τρίτου αγώνα κατάταξης.



Κόρο και Μαριαλένα συνέχισαν τις μάχες για το ποιος θα φτάσει στον τελικό του τρίτου αγώνα κατάταξης, με την 25χρονη καρατέκα να φτάνει πρώτη στις 7 νίκες και να οδηγείται στον τελικό οπού θα αντιμετώπιζε τον Ηλία για το δεύτερο εισιτήριο των ημιτελικών.



Την ίδια ώρα ο Κόρο που κατάφερε να πάρει μόνο 3 νίκες κόντρα στην Μαριαλένα αυτομάτως βγήκε στον… τάκο.



Ο 34χρονος επιχειρηματίας ήταν απογοητευμένος από την απόδοσή του.



Στην τελευταία μονομαχία στον Άγιο Δομίνικο Ηλίας και Μαριαλένα θα επιχειρούσαν να νικήσουν για να μην βρεθούν στην θέση του Κόρο.



Ο νικητής στον τελευταίο αγώνα κατάταξης φάνηκε πως θα κριθεί στην ταχύτητα του στην ολοκλήρωση του παζλ και φυσικά στην ευστοχία του στους τελικούς στόχους. Η Μαριαλένα ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 1-0 του Ηλία, ο οποίος απάντησε άμεσα και στη συνέχεια κατάφερε όχι μόνο να περάσει μπροστά αλλά να τελειώσει την αναμέτρηση με 7-1.



Η Μαριαλένα έγινε η δεύτερη survivor, μετά τον Κόρο, που θα έπρεπε να περάσει απο τη διαδικασία της ψηφοφορίας για να βρεθεί στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μαζί με Σάκη και Ηλία.



Οι τέσσερις survivor επέστρεψαν στην παραλία τους στην οποία πέρασαν τους τελευταίους 6 μήνες αμέτρητες στιγμές, εύκολες και δύσκολες, αρκετές από τις οποίες ανακάλεσαν στη μνήμη τους. Ο αποχαιρετισμός ήταν συγκινητικός.



Στο τελευταίο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο οι Μαριαλένα, Κόρο, Σάκης και Ηλίας αναφέρθηκαν στο ποιοι παίκτες τους έλειψαν όταν αποχώρησαν από το Survivor 4, τι κρατάνε από το παιχνίδι και τι θα τους λείψει περισσότερο τώρα που θα γυρίσουν στην Ελλάδα.


Στη συνέχεια οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση Μαριαλένα και Κόρο, οι οποίοι είναι και οι πιο παλιοί στο ριάλιτι επιβίωσης, ζήτησαν από το τηλεοπτικό κοινό να τους ψηφίσει για τελευταία φορά ώστε να τους δώσει τη δυνατότητα να δώσουν ακόμα μια μάχη στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο.

Οι Survivors αποχώρησαν με χειροκτροτήματα απο τον Άγιο Δομίνικο.


Ειδήσεις σήμερα

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών, «πολλαπλό» βιβλίο και ίδρυση πρότυπων ΕΠΑΛ - Τι αλλάζει από τη νέα σχολική χρονιά

Κρήτη: Με drones οι έρευνες για την 29χρονη Γαλλίδα στα Χανιά

Ο σωματοφύλακας του Νταν Μπιλζέριαν για τον ξυλοδαρμό του στη Μύκονο: «Θα μπορούσαν να με έχουν σκοτώσει, τραγικό που τους άφησαν ελεύθερους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης