Η Ελένη Ράντου μετά από 11 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας επέστρεψε φέτος μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις» η οποία έριξε αυλαία την περασμένη Κυριακή και ανανέωσε το ραντεβού της με το κοινό την επόμενη σεζόν.
Η δημοφιλής ηθοποιός πριν από λίγη ώρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους γράφουν ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά μεταξύ τους. Στο ποστ της το οποίο συνοδεύει με φωτογραφία όπου ποζάρει με τη συμπρωταγωνίστριά της, Δάφνη Λαμπρόγιαννη γράφει:
«Κι ενώ τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν συνεχίζονται μες τους 40 βαθμούς, διαβάζω κάτι ανόητα σεξιστικά περί μαλλιοτραβηγμάτων κι αναρωτιέμαι. Γιατί όταν συνεργάζονται γυναίκες πρέπει να υπάρχει πάντα ένα ξεκατίνιασμα κατά τους ανοήτως γράφοντες; Πόσο σεξιστικό! Πόσο παλιό. Πόσο θλιβερή κι εξευτελιστική αντίληψη για τις γυναίκες! Όχι ρε φίλε! Δεν συμβαίνει έτσι»!
Κι ενω τα γυρισματα για την επομενη σεζον συνεχιζονται... μες τους 40 βαθμους...Διαβαζω κατι ανοητα σεξιστικα περι...
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.