Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα του γάμου του Γιώργου Χρανιώτημε την αγαπημένη του, Γεωργία Αβασκαντήρα.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο νησί της Τήνου και όπως περιγράφει στην δημοσίευσή της στο Instagram η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη, ήταν από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους. Μάλιστα, δύο χρόνια μετά, κράτησαν στην αγκαλιά τους και το πρώτο τους παιδί.
Με αφορμή την τρίτη τους επέτειο, η Γεωργίαανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, συνοδεύοντας την με μερικά πολύ όμορφα λόγια.
Συγκεκριμένα, έγραψε: « [23/6/18: στο μυαλό υπάρχει ακόμη η «μυρωδιά» της μπουκαμβίλια,τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος,τα χαμογελαστά μάτια μας όταν συναντηθήκαμε στην εκκλησία μας, το γέλιο με το μεξικανικό μουστάκι σου που ξεκόλλαγε στο χορό, το μεθύσι απο την ενέργεια και τη χαρά μας,τα σφιχτά χέρια μας στο μυστήριο του γάμου,το ότι δεν είχαμε κανονίσει πως να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας(και περπατάγαμε ξημερώματα @spanchrys μας έσωσες),ο αυθορμητισμός και η «ασχετοσύνη»μας με τις παραδόσεις του γάμου…όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αλήθινα…3 years wedding anniversary🙌] Υ.γ. Μείνετε στην αλήθεια σας και στον αυθορμητισμός σας!!!! 🙏🏻🤍🙏🏻 »
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.