Η Κέιτ Γουίνσλετ έχει... τον τέλειο σύζυγο!

Η Κέιτ Γουίνσλετ έχει... τον τέλειο σύζυγο!

Μιλάει για εκείνον και λιώνει - «Άνθρωπος με μεγάλη δύναμη, ερωτικός και μπαμπάς στο σπίτι»

kate_winslet_husband
Η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της Έντουαρντ Αμπέλ Σμιθ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στους «New York Times». Τον χαρακτήρισε «άνθρωπο με μεγάλη δύναμη, ερωτικό και μπαμπά στο σπίτι».

Συναντήθηκαν τον Αύγουστο του 2011, όταν εκείνη έσωσε τη μητέρα του, Ιβ, από το φλεγόμενη κατοικία της. Παντρεύτηκαν το 2012 σε μία σεμνή τελετή στην Νέα Υόρκη, με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο να έχει αναλάβει να την παραδώσει στο γαμπρό. Έχουν ένα γιό τον Μπέαρ Μπέιζ Γουίνσλετ.



«Μας φροντίζει, ειδικά εμένα» είπε η ηθοποιός. «Όταν τον ρώτησα, “τι θα μπορούσες να κάνεις για μένα;”, “Οτιδήποτε”, μου απάντησε». Και πρόσθεσε: «Είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος ζωής! Είμαι τόσo, τόσο τυχερή. Για έναν άνδρα που είναι δυσλεκτικός, όπως είναι, είναι υπέροχο να κάνουμε πρόβα στα λόγια. Είναι τόσο δύσκολο για αυτόν να διαβάζει δυνατά, αλλά το κάνει.»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο Άμπελ Σμιθ «δεν το είχε φανταστεί ότι θα γνώριζε και θα παντρευόταν μια διάσημη αλλά το χειρίζεται σωστά. Και για κάποιον που το όνομά του υπήρξε “Ροκεντρόλ (Rocknroll)”, εστιάζει πολύ στην ηρεμία». «Είναι χορτοφάγος, κάνει γιόγκα, και κολυμπά σε κρύο νερό», είπε στους New York Times.

Κλείσιμο


Η σταρ έχει επίσης μία κόρη, τη Μία, από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη Τζιμ Θρίπλετον και τον Μπέαρ Μπλέιζ Γουίνσλετ από τον δεύτερο γάμο της. Επίσης μοιράστηκε στο Jimmy Kimmel Live! ότι ο γιος της Μπέαρ της αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Νεαρή Καλιφορνέζα «τα έβαλε» με... αρκούδα για να προστατέψει τα σκυλιά της - Δείτε βίντεο

Ακόμα να επιστρέψει στο Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν - Τι συμβαίνει με τη σύζυγο του Αλβέρτου;

Μεγάλη οικολογική καταστροφή στη Σρι Λάνκα από τη φωτιά σε πλοίο κοντέινερ - Δείτε εικόνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης