Κέιτ Γουίνσλετ: Η κόρη της κάνει καριέρα στον χώρο της υποκριτικής με διαφορετικό επίθετο

Κέιτ Γουίνσλετ: Η κόρη της κάνει καριέρα στον χώρο της υποκριτικής με διαφορετικό επίθετο

Η ηθοποιός μίλησε με περηφάνεια για την κόρη της, η οποία έχει κάνει με επιτυχία τα πρώτα της βήματα στον κινηματογραφικό χώρο, χωρίς να βασίζεται στη φήμη της διάσημης μητέρας της

winslet
Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή της Λορέιν Κέλι, η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι η κόρη της είναι επίσης ηθοποιός και μάλιστα κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική χωρίς να χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρας της.

Η 45χρονη ηθοποιός έκανε λόγο για τον επαγγελματισμό της κόρης της, εξηγώντας ότι η 20χρονη ξεκίνησε την καριέρα της χωρίς κανένας να έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι κόρη της διάσημης ηθοποιού. Η Μία Θρίπλετον είναι η κόρη της ηθοποιού από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγο της, Τζιμ Θρίπλετον.



Με περηφάνεια αναφέρει ότι η κόρη της κατάφερε με επιτυχία να πάρει τον πρώτο της ρόλο, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια. «Το ωραίο για εκείνη είναι ότι έχει διαφορετικό επίθετο, οπότε κανένας δεν καταλαβαίνει ότι είναι παιδί μου. Δεν τήν κατάλαβε κανείς, ούτε οι άνθρωποι του κάστινγκ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της», τόνισε η ηθοποιός.

Κλείσιμο


Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε στην απόφαση της Μία να ασχοληθεί με την υποκριτική, η ηθοποιός απαντά: «Το ήξερα ότι θα ερχόταν, πάντα το υποψιαζόμουν. Πριν κάποια χρόνια γύρισε και μου είπε ότι θα ήθελε να κάνει μία προσπάθεια. Είναι πλέον 20 και είναι ηθοποιός. Μάλιστα, βρίσκεται στην Τσεχία τώρα, θα ξεκινήσει μία σειρά εκεί.»


Ο πρώτος ρόλος, που πήρε η Μία, ήρθε πέρυσι και ήταν στην ταινία «Shadows». Όπως είχε αναφέρει η ίδια σε συνέντευξη της στο Variety: «Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Ένιωθα πολύ ενθουσιασμένη, αλλά και νευρική ταυτόχρονα. Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω να συμμετέχω σε οντισιόνς, ήλπιζα ότι θα εμφανιστούν μερικές ευκαιρίες στον δρόμο μου. Ήλπιζα ότι θα έχω επιτέλους την ευκαιρία να ξεκινήσω να κάνω αυτό, που ήθελα εδώ και χρόνια».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης