Πριγκίπισσα Σαρλίν: Ακόμα να επιστρέψει στο Μονακό - Τι συμβαίνει με τη σύζυγο του Αλβέρτου;

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Ακόμα να επιστρέψει στο Μονακό - Τι συμβαίνει με τη σύζυγο του Αλβέρτου;

Ανησυχία για την υγεία της 43χρονης πριγκίπισσας που μετά το Grand Prix την περασμένη εβδομάδα έχασε και την εκδήλωση στο Ωκεανογραφικό Μουσείο

prigk
Να διασκεδάζει μόνος με τα παιδιά του εθεάθη εχθές στο Ωκεανογραφικό Μουσείο του Μονακό ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β', αφού η πριγκίπισσα Σαρλίν αδυνατεί ακόμα να επιστρέψει στην πατρίδα της από τη Νότια Αφρική, εξαιτίας μιας μόλυνσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εξάχρονη πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και το δίδυμος αδελφός της Ζακ έκλεψαν την παράσταση στην εκδήλωση του μουσείου που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, καθώς τα χαριτωμένα παιδιά κάθονταν φρόνιμα δίπλα στον 63χρονο πατέρα τους. Και οι τρεις τους φορούσαν προστατευτικές μάσκες, σε συμμόρφωση με τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.



Η απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν έγινε ιδιαίτερα αισθητή και εχθές, μερικές μέρες μετά το Grand Prix του Μονακό όπου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί η 43χρονη γαλαζοαίματη. Αιτία αυτής της απουσίας είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι στις 22 Μαΐου, μια μόλυνση στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα «η οποία δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει», με αποτέλεσμα η Σαρλίν να παραμένει καθηλωμένη στη Νότια Αφρική.

Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα ταξίδεψε πριν λίγο καιρό στη χώρα καταγωγής της για να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων και αναγκάστηκε να παρατείνει τη διαμονή της στη χώρα μετά την ασθένειά της. Μέχρι και πριν από τέσσερις μέρες η 43χρονη κοινοποιούσε στα social media φωτογραφίες από την χώρα καταγωγής της. Σε μία από αυτές εμφανίζεται να ποζάρει δίπλα σε ένα ρινόκερο από τον οποίο έχουν αφαιρεθεί (με τρόπο ανώδυνο) τα κέρατα, ώστε να αποθαρρυνθούν οι λαθροθήρες που σκοτώνουν αυτά τα επιβλητικά ζώα για να τους τα κλέψουν.

Στις φωτογραφίες η κοντοκουρεμένη πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίζεται να αγκαλιάζει, φορώντας μπουφάν παραλλαγής, το ζώο, κατά τη διάρκεια της επέμβασης αλλά και μετά. Σε μια πιο πρόσφατη ανάρτηση ποζάρει ανάμεσα στους άνδρες της Μονάδας κατά της Λαθροθηρίας στη Νότια Αφρική, ενώ τους ευχαριστεί στη λεζάντα για τις προσπάθειές τους να προφυλάξουν την άγρια ζωή της χώρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης