Ένα επεισόδιο γεμάτο από ανατροπές και σκληρές αναμετρήσεις θα παρακολουθήσουμε απόψε στο Survivor! ΟΓιώργος Λιανός επέστρεψε για λίγο Ελλάδα και τη θέση του πήρε ο Ατζούν Ιλιτζαλί,ο οποίος έρχεται με μεγάλα έπαθλα για τις ομάδες που θα κερδίσουν σήμερα και αύριο.
Ωστόσο, η μεγάλη ανατροπή δεν είναι μόνο στα έπαθλα, καθώς απόψε ξεκινάει η ελληνοτουρκική μάχη! Η Ελλάδα και η Τουρκία θα συναντηθούν ξανά στο Survivor, αλλά διαφορετικά από ό,τι τους είχαμε συνηθίσει, αφού αυτή τη φορά θα είναι σύμμαχοι-αντίπαλοι.
Ο Τούρκος παρουσιαστής θα δημιουργήσει δύο νέες αντίπαλες ομάδες. Οι κόκκινοι θα είναι με τους κόκκινους και οι μπλε με τους μπλε! Μάλιστα, πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το trailer του τουρκικού Survivor όπου βλέπουμε για πρώτη φορά την ένωση Τούρκων και Ελλήνων!
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»