Με μία σειρά αδημοσίευτων φωτογραφιών από το προσωπικό της αρχείο, την οποία συνόδευσε με μερικά τρυφερά λόγια, αποφάσισε να ευχηθεί η Τόνια Σωτηροπούλου στον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια για τα γενέθλιά του.
Ο τραγουδιστής, που έκλεισε τα 46 είχε δηλώσει πρόσφατα πόσο ευτυχισμένοι είναι στη σχέση τους, ενώ ανέφερε πως θεωρούν τους εαυτούς τους ήδη «παντρεμένους». Το ζευγάρι είναι μαζί ήδη 4 χρόνια και δείχνουν τον έρωτα τους με κάθε ευκαιρία.
Πάνω στις φωτογραφίες, που ανέρτησε η ηθοποιός στο Instagram, έγραψε για τον σύντροφό της: «Χρόνια πολλά στον σοφότερο, τον καλύτερο ράπερ, τον cinema lover, τον καλύτερο φωτογράφο, τον γητευτή των ζώων, τον πιο γοητευτικό, τον γιόγκι, το επόμενο τοπ μόντελ, τον πιο πολύχρωμο, χρόνια πολλά στον δικό μου Personal Jesus, τον Μότσαρτ μου. Χρόνια πολλά Στίβεν Σπίλμπεργκ».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.