Χάντερ ΜακΓκρέιντι: Το σπαρακτικό «αντίο» του plus size μοντέλου στον 23χρονο αδερφό της

Χάντερ ΜακΓκρέιντι: Το σπαρακτικό «αντίο» του plus size μοντέλου στον 23χρονο αδερφό της

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά

hunter_mcgrady
Δύσκολες ώρες για το plus size μοντέλο Χάντερ ΜακΓκρέιντι, καθώς έχασε τον 23χρονο αδερφό της Τϊναν, όπως έκανε γνωστό στον λογαριασμό της στο Instagram.

Μέχρι στιγμής, η 28χρονη δεν έχει αποκαλύψει την αίτια του θανάτου του, αλλά στη λεζάντα που συνοδεύει τη δημοσίευση της με τις κοινές τους φωτογραφίες, κάνει λόγο για ατύχημα. Συγκεκριμένα, γράφει: «Δεν υπάρχει εξήγηση γιατί συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, γιατί γίνονται ατυχήματα, γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή. Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτά τα 23 χρόνια που ο Θεός μάς τον έδωσε και ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά, γιατί έτσι λέει η Βίβλος».



Το μοντέλο μοιράστηκε τα τραγικά νέα του χαμού του την Τρίτη 4 Μαΐου και έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα: «Το στήθος μου είναι βαρύ και νιώθω ότι δε θα αναπνεύσω ποτέ ξανά. Δεν ξέρω πώς επιδιορθώνεται αυτός ο πόνος ή πως η ζωή ξεκινάει ξανά. Ο μικρός μου αδερφός έφυγε για να είναι με τον Κύριο την 1η Μαΐου. Ο πιο ευγενικός, γλυκός, αγαπητός, όμορφος, έξυπνος και αστείος άνθρωπος, που γνώρισα ποτέ σε αυτή γη».

Μάλιστα, είπε ότι θα τού στέλνει «καληνύχτα» κάθε βράδυ, όπως συνήθιζε να κάνει, γιατί δε θέλει να περάσει ούτε μία νύχτα που να μην ξέρει πόσο πολύ τον λατρεύει.

Κλείσιμο

This is the most difficult thing I have ever had to write. On May 1st my sweet baby brother received his angel wings ....

Posted by Michaela McGrady Hernandez on Tuesday, May 4, 2021


Με συγκινητικά λόγια αναφέρθηκε στο πόσο αγαπητός ήταν ο αδερφός της στον κόσμο και πόσο περήφανη ήταν για εκείνον. «Όλοι γύρω του δεν είχαν να πουν τίποτα άλλο παρά μόνο τα καλύτερα. Οι γονείς των φίλων του έλεγαν συνεχώς πόσο χαρούμενοι ήταν που ο αδερφός μου βρισκόταν στην ζωή των παιδιών τους, ότι ήταν πολύ καλή επιρροή», αναφέρει η Χάντερ ΜακΓκρέιντι και κλείνει καληνυχτώντας για άλλη μία φορά τον αγαπημένο της «Πούμπα» , όπως συνήθιζε να τον λέει.


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε πώς είναι σήμερα η Κάρολαϊν της σειράς «Τόλμη και Γοητεία»

Ναπολέων: 200 χρόνια από τον θάνατό του - Το σενάριο της δηλητηρίασης και η... Napomania

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Μάνο Ελευθερίου στο ραδιόφωνο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης