Στην εκπομπή Pop Up μίλησε ο Φώτης Σπύρος, ο οποίος αναφέρθηκα και στα χαστούκια που έτρωγε στη σειρά «Δύο Ξένοι» από τηνΆβα Γαλανοπούλου.
«Φοβερή περίπτωση οι Δύο Ξένοι. Όταν μπαίναμε να κάνουμε τη σειρά δεν ξέραμε ότι γράφουμε ιστορία. Μηχανευόμασταν με την Άβα διάφορες εκδοχές μας για να μπορέσουμε να υπάρχουμε στους Δύο Ξένους. Τα χαστούκια που έφαγα από την Άβα ήταν πιο αληθινά και από τα αληθινά», είπε αρχικά ο Φώτης Σπύρος.
Ο Φώτης Σπύρος πρόσθεσε επίσης: «Η Άβα προσπαθούσε να μη με πονέσει. Την παρακαλούσα να με χαστουκίσει μια φορά κανονικά για να τελειώνουμε. Έχω πληγωθεί στη δουλειά, αλλά το διαχειρίστηκα. Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από την τηλεόραση, περισσότερα και από τους πρωταγωνιστές».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.