Ζήνα Κουτσελίνη: Η συνταρακτική εμπειρία κακοποίησης που έζησε με τη μητέρα της από τον αλκοολικό πατέρα της
Μαζί με τη μητέρα της, Ελένη, η παρουσιάστρια του Star ήταν κλειδωμένες στην κρεβατοκάμαρα, ενώ εκείνος μεθυσμένος έσπασε την πόρτα και έβαλε φωτιά στο δωμάτιο
Τη δική της παιδική εμπειρία κακοποίησης που βίωσε μαζί με τη μητέρα της στο πατρικό της σπίτι στη Σκόπελο, από τον αλκοολικό πατέρα της μοιράστηκε η Ζήνα Κουτσελίνη, στον αέρα της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, η παρουσιάστρια περιέγραψε καρέ - καρέ ένα από τα εφιαλτικά βράδια στο σπίτι της, όταν μαζί με τη μητέρα της ήταν κλειδωμένες στην κρεβατοκάμαρα για να αποφύγουν την κακοποίηση από τον αλκοολικό πατέρα της.
Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, ο πατέρας της κατάφερε εκείνο το βράδυ και έσπασε την πόρτα με το παπούτσι του, και προσπάθησε να τις κάψει βάζοντας φωτιά στο δωμάτιο, ενώ ευτυχώς εκείνες μπόρεσαν να διαφύγουν από την πόρτα του μπαλκονιού.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.