Η πιο hot τάση της αντρικής μόδας στα jeans

Η πιο hot τάση της αντρικής μόδας στα jeans

Denim υψηλής ποιότητας, διαχρονικό στυλ και προτάσεις για τη φετινή ανδρική γκαρνταρόμπα

1-crop

Sponsored Content

Ξεκίνησε το 1989, έχει έδρα το Άμστερνταμ και μεγάλο αποτύπωμα στη μόδα. Ο λόγος για τη G-star RAW  που έγινε γνωστή ως το brand "luxury denim for the streets” με εμβληματικούς άνδρες ambassadors όπως ο πρωταθλητής της φόρμουλα ένα Max Verstappen. Η εταιρεία έχει ένα σπουδαίο ιστορικό αρχείο μόδας και είναι από τις πρώτες στον χώρο της μόδας που επενδύει στην αειφόρο ανάπτυξη με την παραγωγή του indigo washed denim υλικού να φτάνει στο σχεδον 100% sustainable σε μερικά από τα πιο κλασικά κομμάτια όπως το D-staq και το 3301 jean.
Φέτος, το πιο hot ανδρικό όνομα στη μόδα, ο coach του φετινού GNTM και μοντέλο Γιώργος Καράβας γίνεται πρόσωπο της καμπάνιας της G-star RAW και ενσαρκώνει την πιο seasonless τάση στην ιστορία του στυλ: Denim on denim!


1__CL8B9149

Υπάρχουν δυο κυρίαρχες τάσεις στους συνδυασμούς, για την χρονιά που διανύουμε. Η μία είναι η διαχρονική και αλάνθαστη που συνδυάζει το jean παντελόνι με μαύρο ζιβάγκο, ένα κομψό σακάκι, και δερμάτινα παπούτσια, μποτάκια ή αθλητικά. Η πιο hot τάση στο ανδρικό ντύσιμο αυτή την εποχή θέλει το jean παντελόνι με jean πουκάμισο σε μια denim-on-denim εκδοχή.

Κλείσιμο
1pandeloni-1
Scutar jean σε γκρι (r-shop.gr) και γκρι πουκάμισο (hotelshops.gr)


Οι κανόνες του jean
Τα jeans φοριούνται παντού, στην καθημερινότητα, στη δουλειά, στην έξοδο, φροντίζοντας να λαμβάνουμε υπόψη μας τους κανόνες της μόδας. Στους χώρους δουλειάς, για παράδειγμα, και σε πιο formal εμφανίσεις αποφεύγουμε τα σκισμένα jean, όσα καταλήγουν σε καμπάνα, τα υπερβολικά χαμηλόμεσα, τα ψηλόμεσα τύπου baggy και τα πολύ εφαρμοστά.

2_CL8B8685a_post_1




2pandeloni-2
Scutar jean σε indigo μπλε (hionidis.com) και denim πουκάμισο (jeanious.com)
Η καλύτερη επιλογή
Όταν επιλέγουμε jean δίνουμε πάντα σημασία στο ύφασμα, την υφή, την άνεση, την καλή εφαρμογή. Με βάση αυτά και για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η G-star RAW έχει κάνει motto της το “Just the Product”. Αυτό σημαίνει ότι διαλέγει πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ραφές και επενδύει στον ευφυή σχεδιασμό. Έτσι, το jean προσαρμόζεται κατάλληλα σε κάθε τύπο σώματος προσφέροντας ευχέρεια στην κίνηση.

3_CL8B8837a

Φέτος, η G-star RAW επανακυκλοφορεί την πιο σέξι καμπάνια της επιστρέφοντας στο Hardcore Denim και προτείνοντας σύγχρονα outfit. Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας ο Γιώργος Καράβας ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του modelling, με διεθνείς συνεργασίες μεγάλων οίκων μόδας που φωτογραφίζεται προτείνοντας τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν στο ανδρικό ντύσιμο.

Το νέο G-Star Scutar 3D, μία διαφορετική εκδοχή του γνωστού G-Star Citishield Jeans, εμπνευσμένο από τα motor cycle pants με ξεθωριασμένο look και ενίσχυση στα γόνατα, συνδυάζεται εξαιρετικά με indigo denim πουκάμισο και μαύρο ζιβάγκο, ενώ στην γκρι εκδοχή του ταιριάζει απόλυτα με το γκρι denim πουκάμισο, για πιο casual εμφανίσεις. Δυο δυνατά outfits για ντύσιμο που αποπνέει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και sexiness.

INFO
Scutar jean σε γκρι (r-shop.gr) και γκρι πουκάμισο (hotelshops.gr)
Scutar jean σε indigo μπλε (hionidis.com) και denim πουκάμισο (jeanious.com)

 @GstarRaw_greece
Κεντρική διάθεση Sport & Fashion Freedom AE 212 00 03 710
Βρες τη συλλογή G-Star RAW στο hotelshops.gr, hionidis.com και r-shop.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης