Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έχει «Γράμμα Για Σένα» - Η εμφάνιση «έκπληξη» του Λευτέρη Πανταζή στην αυριανή πρεμιέρα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έχει «Γράμμα Για Σένα» - Η εμφάνιση «έκπληξη» του Λευτέρη Πανταζή στην αυριανή πρεμιέρα

Η συγγνώμη ενός γιου προς την ανήμπορή μητέρα του είναι μία από τις δύο συγκινητικές ιστορίες της πρώτης εκπομπής

xatzivasileiou1410
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκινάει από αύριο Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου (στις 20:00) στο ΟPEN με την εκπομπή «Γράμμα Για Σένα», με στόχο -μέσα από τα πιο δυνατά συναισθήματα- το «γράμμα» να σκορπίσει χαρά και λύτρωση σε όλους τους παραλήπτες του.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, το άνοιγμα του πρώτου γράμματος κρύβει τη συγγνώμη ενός γιου προς την ανήμπορή μητέρα του. Ο Ηλίας κάνει σκληρή αυτοκριτική και παραδέχεται ότι δεν ήταν πρότυπο γιου.
Επέλεξε να κάνει τη ζωή του και σπαταλούσε τόσο τα δικά του χρήματα, όσο και αυτά που του έδινε η μητέρα του. Στη δύσκολη στιγμή που έμεινε χωρίς δουλειά και εισόδημα, επέστρεψε ως άσωτος υιός. Η μητέρα του είναι πια μόνη και παλεύει για την επιβίωσή της. Αυτή η συγγνώμη αρκεί για να «γιατρέψει» τις πληγές του παρελθόντος;

viki1


Μια μοναδική ιστορία ανθρώπινης δύναμης θα φέρει στο φως το άνοιγμα του δεύτερου γράμματος.
Κλείσιμο
Ο Χρήστος ένας αυτοδημιούργητος άντρας, κατάφερε να κυριαρχήσει στον τομέα των πωλήσεων και να έχει μια άνετη ζωή. Ώσπου μια μέρα πριν 12 χρόνια, λόγω μιας ασθένειας, έχασε την όρασή του.
Ενώ στην αρχή έχασε το κουράγιο του, σταδιακά άλλαξε τη φιλοσοφία της ζωής του. Σε αυτή την μεταστροφή βοήθησε η γυναίκα που ήρθε στο πλάι του. Η Μαρίνα, η παραλήπτρια του γράμματος, παρότι για χρόνια αρνιόταν πεισματικά την ερωτική διεκδίκηση του Χρήστου, από τη στιγμή που έμεινε τυφλός θέλησε να τον παντρευτεί. Απόψε πιστεύει ότι πίσω από αυτό το γράμμα βρίσκεται ο πατέρας της που την εγκατέλειψε στην παιδική της ηλικία. Πως θα αντιδράσει όταν δει τον Χρήστο;

Στην εξέλιξη της ιστορίας, κομβικό ρόλο θα διαδραματίσει ο Λευτέρης Πανταζής που βρίσκεται στο στούντιο χωρίς να το γνωρίζει κανείς.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης