Γλυκερία: Ο άνθρωπος που την έκανε να συγκινηθεί -Δείτε το βίντεο

Γλυκερία: Ο άνθρωπος που την έκανε να συγκινηθεί -Δείτε το βίντεο

Ο γιος της μιλάει για εκείνη και τη συνεργασία τους

Glykeria
Η Γλυκερία βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου όπου μίλησε για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή και άλλα πολλά. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης η καταξιωμένη καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα όταν ο γιος της, Κωνσταντίνος Φωτιάδης, μίλησε για εκείνη.

Συγκεκριμένα, ο γιος της είπε σε βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης: «Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για εμένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά».

Ο γιος της ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του καθώς ασχολείται με τη μουσική και, μάλιστα, η Γλυκερία τόνισε: «Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει και εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και να γίνομαι ακόμα καλύτερη».

Γλυκερία: Ξέσπασε σε δάκρυα

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Τραμπ: Πίσω στο Λευκό Οίκο ο Αμερικανός πρόεδρος - Έγινε «θαύμα» ή ήταν όλα ένα σόου;

Κορωνοϊός: Ανοδική η πορεία των κρουσμάτων - 70 εισαγωγές την ημέρα στα νοσοκομεία

Χρυσή Αυγή: Ώρα δικαιοσύνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης