Έρρικα Πρεζεράκου: Στην Παναγία της Τήνου μετά το σοβαρό ατύχημα στο χέρι της

Έρρικα Πρεζεράκου: Στην Παναγία της Τήνου μετά το σοβαρό ατύχημα στο χέρι της

Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα τον Αύγουστο στη Κύθνο, όταν η προπέλα φουσκωτού σκάφους ακρωτηρίασε δύο δάχτυλα από το δεξί της χέρι

prezerakou0
«Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά» είχε δηλώσει η Έρρικα Πρεζεράκου, λίγες μέρες μετά το πολύωρο χειρουργείο και τη νοσηλεία της στο ΚΑΤ, όπου είχε μεταφερθεί από την Κύθνο με ακρωτηριασμένα τα δύο δάχτυλα του δεξιού της χεριού.

Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου στη διάρκεια των διακοπών της, όταν ενώ κολυμπούσε η προπέλα φουσκωτού σκάφους την τραυμάτισε πολύ σοβαρά στο δεξί της χέρι. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά το μικρό της δάχτυλο δεν διασώθηκε, όχι όμως και ο παράμεσός της που αποκαταστάθηκε.


Με μία τελευταία ανάρτησή της στο instagram πριν λίγες ώρες, η Έρρικα Πρεζεράκου κοινοποίησε την επίσκεψη της στην Παναγία της Τήνου, όπου βρέθηκε για να προσκυνήσει.
 Η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της: «Αν με γοητεύει κάτι στην ιστορία του Ιησού είναι η “ανθρώπινη αντίδραση” του , όταν είχαν μπει έμποροι και μικροπωλητές στον ναό του Πατρός του .. με όλη του την ορμή πέταξε έξω ότι δεν ήταν κατάλληλο και σύμφωνο με τα του Οίκου Του.
Ας θυμόμαστε ..
Η προστασία του “Οίκου μας” είναι μια ευλογημένη διαδικασία που ενδυναμώνει την κατανόηση ότι η καλοσύνη χρειάζεται να ξεκινάει από εμάς προς τα εμάς αρχικά... και μετά από εμάς προς τους άλλους .
Η καλοσύνη δεν έχεα να κάνει με την ανάγκη μας να μας αποδέχονται .. ή να τρώμε «ξύλο» για να μας πουν καλούς 🙂 αλλά με μια κίνηση προς τους άλλους που προκύπτει μετά από μια δική μας εσωτερική πληρότητα, γαλήνη και αγάπη .. για όλα όσα είμαστε ...Καλημέρα υπέροχα πλάσματα … πολύ σας αγαπώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αν με γοητεύει κατι στην ιστορια του Ιησού ειναι η “ανθρώπινη αντίδραση” του , οταν είχαν μπει έμποροι και μικροπωλητές στον ναο Του Πατρος του .. με ολη του την ορμή πέταξε εξω οτι δεν ηταν καταλληλο και σύμφωνο με τα του Οίκου Του. Ας θυμόμαστε .. Η προστασία του “Οίκου μας” ειναι μια ευλογημένη διαδικασια που ενδυναμώνει την κατανόηση οτι η καλοσύνη χρειαζεται να ξεκινάει απο εμας προς τα εμας αρχικα .. και μετα απο εμας προς τους άλλους . Η καλοσύνη δεν εχει να κανει με την ανάγκη μας να μας αποδέχονται .. η να τρώμε «ξύλο» για να μας πουν καλους 🙂 αλλα με μια κίνηση προς τους αλλους που προκύπτει μετα απο μια δικη μας εσωτερικη πληρότητα,γαλήνη και αγάπη .. για ολα οσα ειμαςτε ... Καλη μερα υπέροχα πλασματα .. πολύ σας αγαπω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις



Ειδήσεις σήμερα: 

Γιάννα & Πασχάλης Τερζής «Για Σένα Μόνο»: Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο βιντεοκλίπ


Τρία βραβεία απέσπασε το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη για τον Άλιμο

Ο Ερντογάν απειλεί ξανά: Είμαστε ιδιοκτήτες στη Μεσόγειο, όχι φιλοξενούμενοι - Ξεχάστε την ειρήνη χωρίς εμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης