Μαρίνα Ψάλτη: Η Κάτια Δανδουλάκη με κλώτσησε για να μπω στο γύρισμα στη Λάμψη

Μαρίνα Ψάλτη: Η Κάτια Δανδουλάκη με κλώτσησε για να μπω στο γύρισμα στη Λάμψη

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

Marina_Psalti
Η Μαρίνα Ψάλτη έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην Λάμψη. Στη εκπομπή φλΕΡΤ που ήταν καλεσμένη μίλησε μεταξύ άλλων και για ένα αστείο περιστατικό στο πρώτο γύρισμα της σειράς σε σχέση με η φίλη της Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Πιστεύω ότι είμαι σε ένα βαθμό αγαπητή γιατί δεν είμαι ανταγωνιστική. Δεν έχω πολλές φιλίες από τον χώρο, έχω κάποιους φίλους που δεν τους βλέπω όσο θα ήθελα γιατί η ζωές μας είναι διαφορετικές. Η κολλητή μου από το θέατρο είναι η Κατερίνα Λέχου που την αγαπώ πολύ. Η Κάτια Δανδουλάκη που είμαστε μαζί από την Λάμψη. Ξέρεις ότι στο πρώτο γύρισμα με κλώτσησε για να μπω. Λέω δεν μπαίνω και μου λέει θα μπεις και θα πεις κι ένα τραγούδι με μια κλωτσιά».

Η Μαρίνα Ψάλτη φλΕΡΤαρει στην παρέα μας! | 03/09/2020 | ΕΡΤ

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε και στην απαξίωση των ηθοποιών. «Δεν μ’ αρέσει γιατί έχει πάρει τη μορφή supermarket. Πάντα ήταν δύσκολα, όλα τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Ήθελαν πάρα πολλή δουλειά, υπομονή, στόχο αλλά όσο δύσκολα κι αν ήταν εκείνη την εποχή που βγήκα εγώ στο θέατρο, ένας άνθρωπος που είχε μια αξία, προχωρούσε και τον σέβονταν. Τώρα δεν ισχύει αυτό. Δεν μ’ αρέσει καθόλου που τα νέα παιδιά παίρνουν τρακόσια ευρώ τον μήνα, που τους θεωρούν αναλώσιμους, που αυτά τα παιδιά είναι απροστάτευτα γιατί εμείς δεν μπορούμε να τα προστατεύσουμε. Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με αυτό, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι. Σε κάποια παραγωγή που ήμουν ήθελα να σηκωθώ να φύγω γιατί αισθανόμουν ότι συναινούσα σε κάτι εγκληματικό. Δηλαδή έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα ότι αυτά τα παιδιά θα παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα. Νομίζουν ότι για τους ηθοποιούς τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια».



Ειδήσεις σήμερα:

Μπλόκαρε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μετά τα 5.500 τεστ σε μία ημέρα

ΣτΕ: Νόμιμη η πρωινή προσευχή των μαθητών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

Δείτε βίντεο: Ξύλο και συνωστισμός στον Λαγανά στη Ζάκυνθο για μια ακόμη νύχτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης