Ζάκυνθος: Ξύλο και συνωστισμός για μια ακόμη νύχτα στον Λαγανά -Δείτε βίντεο
Μετά το κλείσιμο των καταστημάτων διασκέδασης, Βρετανοί τουρίστες, πιθανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, χτύπησαν με κλωτσιές συμπατριώτη τους - Καθημερινός ο μεταμεσονύχτιος συνωστισμός στην παραλία του Λαγανά
Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ Βρετανών σημειώθηκε στη μέση του δρόμου στον Λαγανά Ζακύνθου, μετά το κλείσιμο των καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης.
Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύει το zantereport.gr, μια παρέα Βρετανών, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, χτυπά πολύ βίαια με κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι έναν συμπατριώτη τους, τον οποίο αφήνουν αναίσθητο στο οδόστρωμα.
Τέτοιες σκηνές δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στονΛαγανά. Πριν λίγες ημέρες, ένας τουρίστας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.
Από τα κλειστά μπαρ στον συνωστισμό της παραλίας του Λαγανά
Την ίδια ώρα, πρόβλημα συνιστά και η (καθημερινή) συνήθεια να επισκέπτονται την παραλία του Λαγανά, από το κλείσιμο των μπαρ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Οι νεαροί τουρίστες προμηθεύονται αλκοόλ από κάβες και συνεχίζουν την διασκέδασή τους, αγνοώντας κάθεμέτρο προστασίας, ενώ αφήνουν την παραλία γεμάτη σκουπίδια, μπουκάλια, κάποια από αυτά σπασμένα και κουτιά αναψυκτικών.
Φυσικά, σχεδόν κανείς από τους Βρετανούς τουρίστες δεν φορά μάσκα, όχι μόνο το βράδυ αλλά και τις πρωινές ώρες, ενώ επιμένουν να συνωστίζονται αψηφώντας τους κινδύνους μετάδοσης του κορωνοϊού.
Στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας η σωστή εκπαίδευση σε οδηγεί στην κορυφή. Η επιλογή της σχολής είναι το καθοριστικό βήμα για μια καριέρα με προοπτικές, κύρος και αναγνώριση.