Πέδρο Αλμοδόβαρ: Το πρώτο κλιπ κυκλοφόρησε από την πολυαναμενόμενη «Ανθρώπινη Φωνή» με την Τίλντα Σουίντον

Πέδρο Αλμοδόβαρ: Το πρώτο κλιπ κυκλοφόρησε από την πολυαναμενόμενη «Ανθρώπινη Φωνή» με την Τίλντα Σουίντον

Η πρώτη αγγλόφωνη ταινία, μικρού μήκους μάλιστα, του Ισπανού σκηνοθέτη θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που ξεκινά την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου

Ed61BJOXsAESt96
Η Βρετανίδα ηθοποιός Τίλντα Σουίντον και ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ συνεργάζονται στη μικρού μήκους ταινία, διάρκειας 30 λεπτών, «La Voz Humana» («Ανθρώπινη Φωνή»), που είναι βασισμένη στον ομότιτλο θεατρικό μονόλογο του Ζαν Κοκτώ.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ηθοποιού που λαμβάνει ένα οδυνηρό τηλεφώνημα από τον εραστή της και στη συνέχεια περιφέρεται στο σκοτάδι.

Φυσικά, τα κοστούμια είναι εξίσου δραματικά, και για την ταινία ο σκηνοθέτης βρήκε έμπνευση στις πασαρέλες.

w31-102616EgbZtMbXcAATu4n__1_


Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε η Τίλντα Σουίντον εμφανίζεται με βελούδινη δημιουργία από τη συλλογή Balenciaga για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Το πορφυρό φόρεμα που φόρεσε για πρώτη φορά το μοντέλο Natalie Feshchenko κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας στο Παρίσι, είναι το κεντρικό στοιχείο του τρέιλερ.


Η Τίλντα Σουίντον περπατά αργά μέσα σε μια κενή αποθήκη και το απίστευτα ογκώδες φόρεμά της εντυπωσιάζει. Σε άλλο στιγμιότυπο, εμφανίζεται με ένα επίσης κόκκινο πλεκτό σύνολο από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 του γαλλικού οίκου.

Κλείσιμο
EefOqqUX0AALMEK

Η ταινία που γυρίστηκε στη Μαδρίτη -ο αρχικός προγραμματισμός ήταν τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, αλλά μετατέθηκαν λόγω της πανδημίας- αποτελεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο του σκηνοθέτη.



Η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας που ξεκινά αυτή την εβδομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Βενετία αυτή την ειδική χρονιά με τον COVID-19 ως ακούσιο καλεσμένο. Όλα θα είναι διαφορετικά, αλλά ανυπομονώ να το ανακαλύψω ο ίδιος», δήλωσε ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, ο οποίος πέρυσι είχε τιμηθεί από το Φεστιβάλ Βενετίας για το σύνολο της καριέρας του, βραβείο που φέτος θα απονεμηθεί στην πρωταγωνίστριά του, Τίλντα Σουίντον.

«Είναι τιμή μου να συνοδεύω την Τίλντα αυτή την χρονιά που θα παραλάβει ένα βραβείο που της αξίζει πολύ. Για να ακριβολογώ το "The Human Voice" είναι ένα Φεστιβάλ της Τίλντα, μία επίδειξη των απεριόριστων και ποικίλων δυνατοτήτων της ως ηθοποιού. Ήταν θεαματικό το να την σκηνοθετώ» ανέφερε ο ίδιος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η πιο μεγάλη κρίση της Μπαρτσελόνα - Φεύγουν οι Messi-ες;

Τρόμος στο νοσοκομείο Αττικόν: Μάχη για τη ζωή της έδωσε η νοσηλεύτρια που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ασθενή

Η Κίρα Νάιτλι εξηγεί: «Η κλιματική αλλαγή και γιατί πρέπει να πανικοβληθούμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης