Από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και κάθε βράδυ στις 23.00 επιστρέφει από το Megaλο κανάλι μια από τις πιο καθηλωτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, «Το Νησί».
Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βρετανίδας συγγραφέως,Victoria Hislop, η τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» προβλήθηκε από το Mega Channel το 2010-2011, ενώ πρόκειται για μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες σειρές με το συνολικό κόστος παραγωγής να αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ!
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.