Άμπερ Χερντ & Μπιάνκα Μπούτι: Με γυναικοπαρέα στο Σόχο μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης

Άμπερ Χερντ & Μπιάνκα Μπούτι: Με γυναικοπαρέα στο Σόχο μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της μπροστά στις κάμερες, έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου με κόπο συγκρατούσε τα δάκρυά της, η 34χρονη Αμερικανίδα πρώην σύζυγός του Τζόνι Ντεπ βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό της, την αδελφή της και τη δικηγόρο της στο ιαπωνικό εστιατόριο Jugemu

SPL5179185_020
Μετά το επεισοδιακό φινάλε χθες, της ακροαματικής διαδικασίας στην πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ κατά της εφημερίδας Sun και του εκδοτικού ομίλου News Group Newspapers, η Άμπερ Χερντ δεν έχασε τον χρόνο της. Μαζί με την 39χρονη αγαπημένη της, Μπιάνκα Μπούτι, την αδελφή της Γουίτνει Χερντ, τη δικηγόρο της Τζένιφερ Ρόμπινσον και μία ακόμη φίλη στην παρέα τους, δείπνησαν στο γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο Jugemu στο Σόχο.
SPL5179185_018
SPL5179185_023
SPL5179185_019



Οι παπαράτσι εντόπισαν την Άμπερ Χερντ με την παρέα της στους δρόμους του κεντρικού Λονδίνου μετά την έξοδό τους από το εστιατόριο. Μάλιστα όπως μπορεί κάποιος εύκολα να παρατηρήσει από τα ρούχα τους, η 34χρονη πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ καθώς και οι υπόλοιπες της παρέας της, συνέχισαν κατευθείαν για φαγητό μετά την ολοκλήρωση της δίκης στο Ανώτατο Δικαστήριο.






Η απόφαση της πολύκροτης δίκης δεν προβλέπεται να εκδοθεί πριν τα τέλη Σεπτεμβρίου, δίνοντας στους δικηγόρους του Τζόνι Ντεπ αρκετό χρόνο ώστε να προετοιμαστούν για τη μήνυση δυσφήμησης ύψους 50 εκατ. δολαρίων που έχει καταθέσει ο 57χρονος σταρ εις βάρος της πρώην συζύγου του και αναμένεται να εκδικαστεί από τα αμερικανικά δικαστήρια, τον ερχόμενο Ιανουάριο.


Credit: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Έπιασε καρχαρία 180 κιλών ανοιχτά της ακτής του Λονγκ Άιλαντ - Δείτε φωτογραφίες

Μύκονος: Κρυφτό με την αστυνομία και τον κορωνοϊό παίζουν οι μαγαζάτορες - Το γλέντι (και ο συνωστισμός) δεν σταματά

Το Μάτι επισκέπτεται ο πρωθυπουργός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης