Στη Μήλο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Δανάη Μπάρκα η οποία εντυπωσιασμένη από το κυκλαδίτικο νησί μοιράζεται στιγμιότυπα, φωτογραφίες και stories στα social media.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka) στις
εν πλω πάνω στο σκάφος για την κοντινή Κίμωλο και την Πολύαιγο,
δεν σταματά να δηλώνει τον ενθουσιασμό της για την ομορφότερη χώρα που ζούμε σε όλο τον πλανήτη.
Με αυτοσαρκασμό και το γνωστό της χιούμορ βέβαια, δεν παρέλειψε να κοινοποιήσει και ένα story στο instagram, σχολιάζοντας: «Νιώθω Rihanna στην τοποθεσία Κυκλάδες #γελάει ο κόσμος». Ειδήσεις σήμερα:
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.