Τζούλια Νόβα - Γιάννης Μάρκου: Από το κατώφλι της εκκλησίας στο τηλεοπτικό «ξεκατίνιασμα»

Τζούλια Νόβα - Γιάννης Μάρκου: Από το κατώφλι της εκκλησίας στο τηλεοπτικό «ξεκατίνιασμα»

Το άδοξο τέλος μίας σχέσης 12 ετών - «Τον χώρισα, γιατί θέλω κάποια στιγμή να παντρευτώ» λέει το μοντέλο, ενώ ο πρώην σύντροφός της δηλώνει: «Εγώ την έδιωξα από το σπίτι»

julia-nova-markou534
Ήταν αρχές του μήνα που «έσκασε σαν βόμβα» η είδηση ότι η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να χωρίσει τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Γιάννη Μάρκου. Η είδηση ξάφνιασε πολλούς καθώς λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού ετοίμαζαν να παντρευτούν, όπως τουλάχιστον δήλωνε το πρώην μοντέλο του «Τροχού της τύχης». Το πρώην ζευγάρι με τις τελευταίες του τηλεοπτικές δηλώσεις άφησε να διαφανεί ο «πόλεμος» που υπάρχει μεταξύ τους.

Η Τζούλια Νόβα μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους που αποφάσισε, μετά από 12 χρόνια σχέσης, να χωρίσει. Όπως είπε στην εκπομπή Happy Day, αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου γιατί... θέλει κάποια στιγμή να παντρευτεί.

«Μπορεί σε όλο αυτό να έχει συμβάλει λίγο και η καραντίνα. Απλώς, επειδή ήμασταν για 1,5 μήνα μέσα στο σπίτι, εγώ ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει. Προσπάθησε να με περιορίσει λίγο και κάπου έσκασε η φούσκα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα από πίσω, τα οποία δεν μπορώ να τα βγάλω προς τα έξω. Πιστεύω ότι το ποτήρι γέμισε και έκανε και ένα φλουπ με το χέρι του ο Γιάννης και το ποτήρι ξεχείλισε και έτσι πήρα την απόφαση. Ό,τι αισθάνομαι το λέω, είμαι υπερβολικά εκφραστική και όλα αυτά τα χρόνια του έλεγα, αλλά δεν με άκουγε εμένα προφανώς. Δεν άλλαζε και δεν άκουγε… Όταν ένας άνθρωπος αργεί να κάνει πρόταση γάμου σε μια κοπέλα και του έλεγα ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι λίγο διστακτικός… Εγώ άνοιξα τη συζήτηση για την πρόταση γάμου. Εκεί που έλεγε θέλω να σε παντρευτώ, ερχόταν ένα βράδυ και μου έλεγε εγώ εσένα δεν πρόκειται να σε παντρευτώ… Δεν αισθανόμουν ασφάλεια με την συμπεριφορά του» ανέφερε στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο:

Η Τζούλια Νόβα εξομολογήθηκε τα πάντα για τον χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου


Λίγες ώρες μετά ο Γιάννης Μάρκου, δεν άφησε τις δηλώσεις της πρώην αγαπημένης του να πέσουν κάτω και απάντησε μέσω της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα λέγοντας ότι η Τζούλια μπορεί να τον χώρισε αλλά εκείνος την έδιωξε από το σπίτι.

«Δεν είχα φέρει αντίρρηση στο να καταλήξει η σχέση μας στον γάμο, απλώς δεν είχα κάνει την πρόταση όπως την περιγράφει. Δεν με ενόχλησε η σχέση της με τον με τον άνθρωπο που ασχολείται με extreme sports, με ενόχλησε που προηγείτο ο άνθρωπος από μένα. Όταν είσαι σε μία σχέση πρέπει να συζητάς τις προθέσεις σου, αυτά που θες να κάνεις. Δεν μπορείς να ξεκινάς πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη και να αφήνεις τη σχέση σου απέξω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε και προτιμά την παρέα αυτή από μένα. Οπότε και αναγκάστηκα να την διώξω από το σπίτι! Αυτή έφυγε από τη σχέση, αλλά εγώ την έδιωξα από το σπίτι. Ταξίδια πηγαίναμε, απλά η Τζούλια ήθελε περισσότερα. Η παρεξήγηση ξεκίνησε από πέρυσι τον Αύγουστο που δεν καταφέραμε να πάμε. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο, σε ένα μέρος που για μένα είναι λίγο επικίνδυνο. Όλα αυτά που έγιναν τα αισθάνθηκα λίγο σκληρά, όταν προδίδεις κάτι η προδοσία είναι τόσο βαριά που δεν συγχωρείται. Αισθάνομαι προδομένος 100%. Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Τώρα που έχουν περάσει 20 μέρες είμαι πολύ καλύτερα».

Δείτε το βίντεο:

Ο Γιάννης Μάρκου αδειάζει την Τζούλια Νόβα - "Αναγκάστηκα να την διώξω από το σπίτι"




Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Ανοίγει σήμερα το Alemagou που είχε κλείσει λόγω... κορωνοϊού

Αλλάζει ο αριθμός επιβατών για ΙΧ, ταξί και βαν - Τι ισχύει για μάσκες και πρόστιμα

Η ΔΕΗ δίνει παράταση στην έκπτωση 8% προς τους καταναλωτές μέχρι τον Σεπτέμβριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης