Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούληςξεκίνησαν, το βράδυ της Παρασκευής, τις εμφανίσεις τους στο «Teatro». Το δίδυμο των καλλιτεχνών, έχοντας ενώσει τις φωνές τους το χειμώνα στη Θεσσαλονίκη, όπου και σημείωσαν ρεκόρ προσέλευσης κοινού, συνεχίζουν την επιτυχία τους και στην Αθήνα, σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Η χημεία που υπάρχει μεταξύ τους αποτυπώθηκε για μία ακόμα φορά επί σκηνής, σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι και κοινά στιγμιότυπα που εντυπωσίασαν και ξεχώρισαν. Η Πάολα εκρηκτική και sexy όπως πάντα, ανέβηκε στο stage του νυχτερινού κέντρου καθηλώνοντας τους θαμώνες με τις ερμηνείες της και παρασύροντάς τους στον ρυθμό της με τη δυναμική σκηνική της παρουσία.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης