MasterChef – Ημιτελικός: Ο Σταύρος, ο Σταυρής, το ιμάμ μπαϊλντί και η Μαρία σε ρόλο… οχιάς

MasterChef – Ημιτελικός: Ο Σταύρος, ο Σταυρής, το ιμάμ μπαϊλντί και η Μαρία σε ρόλο… οχιάς

Οι 4 διαγωνιζόμενοι διεκδικούν «με νύχια και με…» μαχαίρια τη θέση τους στον μεγάλο τελικό

mastrechef_1
Μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef και ο αποψινός ημιτελικός είναι για γερά νεύρα.Οι 4 παίκτες, ο Σταύρος, ο Σταυρής, η Μαρία και ο Τζον διεκδικούν μια θέση στο δίδυμο του τελικού που θα δικεδικήσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef.

Στην πρώτη δοκιμασία του ημιτελικού, ένα τεστ δημιουργικότητας, ο χρόνος που τους δόθηκε ήταν 5΄ στην αποθήκη τροφίμων και 60΄για την προετοιμασία τους.
Ο Σταύρος επέλεξε να ετοιμάσει ιμάμ μπαϊλντί ξαφνιάζοντας τον Σωτήρη Κοντιζά, ο Τζον μουσακά, ο Σταυρής ένα γλυκό με βάση το καρότο και η Μαρία μια σούπα παρμαντιέ.

Η Μαρία πάντως, δεν παρέλειψε τα φαρμακερά σχόλια στην κάμερα για τους δύο δυνατούς αντιπάλους της: «Γενικά ο Σταυρής, το λέω με αγάπη αυτό, είναι από τα άτομα τα οποία έχουν έπαρση για τον εαυτό τους. Το παιδί γνωρίζει πάρα πολύ καλά να μαγειρεύει παρ’ όλα αυτά, όμως, μπήκε σε έναν διαγωνισμό και δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή καυχιούνται για τον εαυτό τους» ανέφερε.
«Γιατί, συγκριτικά, ο Σταύρος έχει καλύτερη απόδοση από τον Σταυρή αλλά ο Σταύρος είναι χαμηλών τόνων και το πάει τελείως στον χαβαλέ, χαβαλέ με τα ρούχα, με το στυλ, δεν πάει και λέει ‘’Εγώ είμαι ο νικητής’’» συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης