ΘΕΜΑ 104.6: Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει το νέο τραγούδι από την εκπομπή «Μεταξύ σοβαρού κι αστείου»

ΘΕΜΑ 104.6: Η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει το νέο τραγούδι από την εκπομπή «Μεταξύ σοβαρού κι αστείου»

Η λαμπερή καλλιτέχνης μιλά στους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή σήμερα Σάββατο (5–6 μμ) - «Να μη με αγαπούσες» της Κυριακής Παντούρη το τρίτο τραγούδι που μελοποιείται μέσα από την εκπομπή του ΘΕΜΑ 104.6 για την ανάδειξη νέων στιχουργών

fotini_dara_aidonis_xatzis
Η Φωτεινή Δάρρα συνεχίζει την προσπάθεια που υιοθέτησε το ΘΕΜΑ Radio 104,6 μέσα από την εκπομπή "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου", που επιμελούνται οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής και έχει ως σκοπό την ανάδειξη νέων στιχουργών.

Μετά τον Μπάμπη Στόκα και τον Γιάννη Σαββιδάκη, η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει το "Να μη με αγαπούσες" σε στίχους της Κυριακής Παντούρη και μουσική του βραβευμένου μουσικοσυνθέτη με Global Μusic Αward Γιώργου Χατζή.

Έτσι το Σάββατο 30 Μαΐου στις 17:00 ακούμε το νικητήριο τραγούδι του διαγωνισμού Απριλίου συντονισμένοι στους 104.6 στο Θέμα Radio σε πρώτη μετάδοση.

Η Φωτεινή Δάρρα έδειξε ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή για το εγχείρημα. Είναι από τους καλλιτέχνες που αγκάλιασαν αμέσως την προσπάθεια των δύο παραγωγών και έθεσαν τις βάσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Ακόμη, η Φωτεινή Δάρρα - καλεσμένη της εκπομπής "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου" - θα αναφερθεί στα επόμενα σχέδιά της και το μουσικό της ταξίδι στην Ελλάδα.

Μια διαφορετική ιδέα για τους καλοκαιρινούς μήνες προτείνει η Φωτεινή Δάρρα και οι συνεργάτες της, οι οποίοι ετοιμάζονται να οργώσουν την Ελλάδα δίνοντας συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους, με φόντο τα μοναδικά τοπία της χώρας μας.

Κλείσιμο
Όμως, επειδή η πρόσβαση στους συναυλιακούς χώρους θα είναι περιορισμένη λόγω των υγειονομικών μέτρων, η ερμηνεύτρια, με τη συνεργασία του ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργου Παπαχριστούδη, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους από τις ημέρες του lockdown και τα τεχνολογικά μέσα για να δώσουν σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις συναυλίες μέσω live streaming, με απoλύτως επαγγελματικές προδιαγραφές ήχου και εικόνας, από την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook και από άλλα μέσα που θα ανακοινώνονται πριν από κάθε live.

Η αρχή θα γίνει σε λίγες μέρες στο Άλσος Κηφισιάς στο πλαίσιο της Ανθοκομικής έκθεσης και ακολουθεί η Καστοριά, η πόλη για την ενίσχυση του νοσοκομείου της οποίας η Φωτεινή Δάρρα έδωσε την πρώτη της διαδικτυακή συναυλία το προηγούμενο διάστημα.

Μάλιστα, πριν από τις συναυλίες το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει ποια τραγούδια θα ήθελε να ακούσει μέσα από την ιστοσελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook και το Instagram.

Στην εκπομπή επίσης καλεσμένη θα είναι η νικήτρια-στιχουργός Κυριακή Παντούρη που θα μεταφέρει την εμπειρία της ως νέας δημιουργού με τη συμμετοχή της στην καινοτόμο ιδέα των δύο παραγωγών Χρήστου Αηδόνη και Γιώργου Χατζή.

Μια ιδέα που σπάει τα κοντέρ των ραδιοκυμάτων και συνεχίζει το ταξίδι της με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον. Νέοι δημιουργοί αλλά και καταξιωμένοι καλλιτέχνες στέκονται αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια ανεβάζοντας τον πήχη συνεχώς και ψηλότερα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε μόλις 3 μήνες πριν και στον τελευταίο διαγωνιστικό κύκλο ψήφισαν σχεδόν 6.000 άτομα από 27 χώρες για την ανάδειξη του καλύτερου στιχουργήματος μεταξύ 41 στιχουργών.

Οι εκπομπές τους από την πρώτη στιγμή προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των νέων στιχουργών αλλά και ενός ευρύτερου ακροατηρίου μιας και η εκπομπή μέσα από έναν ιδιαίτερο, σκωπτικό τρόπο προσεγγίζει θέματα της επικαιρότητας και του πολιτισμού.

fotini-darra
Φωτεινή Δάρρα
aidonis_xatzis
Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής


Στο τραγούδι "Να μη με αγαπούσες" που ερμηνεύει η Φωτεινή Δάρρα σε στίχους της Κυριακής Παντούρη και μουσική του Γιώργου Χατζή έπαιξαν οι μουσικοί:

Κιθάρες: Βαγγέλης Κονταράτος
Μπάσο: Μπάμπης Μαρκουλής
Πιάνο - Πλήκτρα: Μιχάλης Κατσαρός
Βιολί - Ντραμς: Γιώργος Χατζής
Κρουστά: Γιάννης Χατζής
Μίξη - mastering : Χρήστος Ταμπουρατζής
Ενορχήστρωση – ηχογράφηση: Γιώργος Χατζής

Επιμέλεια lyric video: Γιώργος Οικονομέας
Επιμέλεια παραγωγής: Χρήστος Αηδόνης, Γιώργος Χατζής
Παραγωγή: Cicadart
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης