Σωτήρης Γεωργούντζος: Όσο πάλευα με τον κορωνοϊό κάποιοι αναίσθητοι μου έκαναν μπούλινγκ

Σωτήρης Γεωργούντζος: Όσο πάλευα με τον κορωνοϊό κάποιοι αναίσθητοι μου έκαναν μπούλινγκ

«Δεν δίστασαν να γράψουν και με σπρέι έξω από το εξοχικό μου σπίτι στο χωριό. Έγραψαν τη λέξη κορωνοϊός, ήταν κάτι το ανατριχιαστικό», λέει ο Καλαματιανός αθλητικογράφος

Georgountzos
Τα φετινά γενέθια για τον Σωτήρη Γεωργούντζο είναι πολύ ξεχωριστά καθώς ο Καλαματιανός αθλητικογράφος πάλεψε σκληρά με τον κορωνοϊό και κατάφερε να βγει νικητής. Η ζωή του έδωσε δεύτερη ευκαιρία και ο ίδιος μίλησε στο Star για την περιπέτειά του αλλά και για το μπούλιγνκ που δέχτηκε όσο πάλευε στο νοσοκομείο για να αναρρώσει από τον ιό.

Ο Σωτήρης Γεωργούτζος έκανε όλα τα τεστ για τον κορωνοϊό τα οποία είναι πια αρνητικά και θα είναι η πρώτη φορά που θα δει ξανά τους φίλους του από κοντά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, περίμενε πώς και πώς τα γενέθλιά του και ήλπιζε να μην βρίσκεται σε καραντίνα. Αν και δεν μπορεί να τους κεράσει έξω σε κάποιο μαγαζί, ανυπομονεί να καταφέρει άμεσα να πάει στην παραλία.

Το μπούλινγκ και τα συνθήματα στο εξοχικό του
Όπως λέει ο ίδιος εισέπραξε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης όσο πάλευε με τον κορωνοϊό. Αρκετοί, όμως, δεν του συμπαραστάθηκαν το ίδιο, αλλά έσπευσαν να στάξουν χολή και να του κάνουν bullying, πατώντας στο ότι νόσησε από κορωνοϊό.

«Κάποιοι ασυνείδητοι, κάποιοι αναίσθητοι άσκησαν κοινωνικό ρατσισμό, μπούλινγκ Δεν δίστασαν να γράψουν και με σπρέι έξω από το εξοχικό μου σπίτι στο χωριό. Έγραψαν τη λέξη κορωνοϊός, ήταν κάτι το ανατριχιαστικό. Έμαθα με μεγάλη στεναχώρια, είδα μια σκληρότητα της τοπικής κοινωνίας, η οποία με σημάδεψε πάρα πολύ. Ακόμα και ο μάστορας που κάλεσα για να μου φτιάξει κάποια πράγματα δεν ήρθε  επειδή φοβόντουσαν ένα μηνά μετά μην κολλήσουν. Λυπάμαι… Στεναχωριέμαι πάρα πολύ», ανέφερε ο Σωτήρης Γεωργούτζος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στο «κυνήγι» στοιχείων για την ανοσία οι Έλληνες επιστήμονες

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο άγριος «πόλεμος» ΗΠΑ-Κίνας για τον κορωνοϊό;

Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα έτοιμη την 1η Ιουλίου να υποδεχθεί τουρίστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης