Οι δέκα Ελληνίδες που «ιδρώνουν τη φανέλα» στο Instagram

Οι δέκα Ελληνίδες που «ιδρώνουν τη φανέλα» στο Instagram

Τα γυμναστήρια έκλεισαν λόγω πανδημίας αλλά τα ωραία κορμιά βρίσκουν πάντα τρόπο να μείνουν ωραία

mariposa_kolida-0
Γυμναστική στο σπίτι; Φυσικά. Ακόμη και χωρίς βαράκια αλλά με σακούλες ψώνια στα χέρια, κάνοντας κοιλιακούς μέσα στο σαλόνι, στο μπαλκόνι ή κάνοντας χρήση μέχρι πρότινος του κωδικού 06 για τρέξιμο ή ποδηλατάδα. Όπως και να ‘ χει υπάρχουν κορίτσια που φροντίζουν ακόμη και στην καραντίνα να θυμηθούμε το άσμα της Πωλίνας «θα κάνουμε πους απς, να δεις τι πα να ‘πει γυμναστική».

Δέκα Ελληνίδες απέδειξαν ότι θέλει κόπο αλλά κυρίως και τρόπο…

Ελενα Κρεμλίδου- Mariposa

elena-mariposa-1
mariposa-1
mariposa-2
mariposa-3
mariposa-4
mariposa-5


Κλείσιμο
Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά πήρε τα ψώνια από το μανάβικο, και λίγο πριν καθαρίσει τις πατάτες τις αξιοποίησε για να γυμνάσει το σώμα της. Στη συνέχεια έδειξε ασκήσεις στις φίλες της και ως επιμύθιο ανέβασε μία φωτογραφία με τα αποτελέσματα της σκληρής άσκησης. Από εμάς, πολλά συγχαρητήρια.

Αννα Αμανατίδου

amanatidou_1


Όταν είσαι μοντέλο και έχεις περάσει κι από το “Next top Model», ξέρεις πως για να μπορείς να δρασκελίζεις τις πασαρέλες πρέπει να παραμένεις σε φόρμα. Η μπάλα του pilates ενδείκνυται και προσφέρει δυνατότητες για πολλά σετ ασκήσεων αλλά και για την πόζα τη σωστή, την μοντελάτη.

Ειρήνη Κολιδά

irini-kolida-1
irini-kolida-2
kolida-3


Η πρώην παίκτρια του «Survivor» δικαίως βάζει κολάν και κορμάκι και ποζάρει με τα όργανα της γυμναστικής είτε στο σαλόνι του σπιτιού της είτε στα βράχια. Γυμνάστρια γαρ, μάλλον είναι η καταλληλότερη για να ακολουθήσει κάποιος τα βήματά της. Οι αναλογίες της είναι τουλάχιστον εκπληκτικές.

Εβίτα Μπέκα

beka-1


Μετά την κυριακάτικη προπόνησή της, η δίμετρη μελαχρινή αποφάσισε να πείσει τους followers της να ακολουθήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής της, εκθέτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Λογικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων θα βρει φανατικούς θαυμαστές.


Σοφία Φιρού

sofia-firou-1
firou-2
fiirou-3


Εδώ τα σετ των ασκήσεων είναι πολλά και αφορούν όλα τα σημεία του σώματος που πρέπει να γυμνάζει ένα νέο κορίτσι. Είτε στο σαλόνι, είτε στο μπαλκόνι, είτε στην πυλωτή, ακόμη και στο ποδήλατο, η Σοφία ξέρει τον τρόπο για να μείνει ευλύγιστη και υγιής. Εν δυο, εν δυο…

Ελισσάβετ Δοβλιατίδου

elisavet-dovliatidou-1


Οι συγκεκριμένες αναλογίες απαιτούν σκληρή προπόνηση για να παραμείνουν στο ύψος τους. Η δίμετρη Ελισάβετ το γνωρίζει καλά γι αυτό και πήρε τα όρη, πήρε τα βουνά και αποφάσισε να ιδρώσει πολύ για να κρατηθεί σε απόλυτη φόρμα.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

djmaggiex-1


Είναι η γυναίκα η οποία θα μπορούσε να είναι η Ελληνίδα Καρντάσιαν. Με σήμα κατατεθέν τους εντυπωσιακούς γλουτούς της, η dj Maggiex μοιράζεται με τους followers της όλα τα μυστικά για να δημιουργηθούν αυτές οι αναλογίες. Με την κατάλληλη ένδυση βεβαίως.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

konstantina-spyropoulou-1
konstantina-spyropoulou-2


Πήρε το ποδήλατό της και αποφάσισε να κάνει βόλτα στην παραλία της Βουλιαγμένης. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, μπήκε στο δωμάτιο γυμναστήριο και λίγο πριν αρχίσει τις επίπονες ασκήσεις με τα βαράκια της, είπε να μας χαρίσει μερικά ενσταντανέ για να μας πείσει ότι το σώμα της δεν είναι δώρο Θεού αλλά αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει το «αγαθά κόποις κτώνται».

Ευριδίκη Βαλαβάνη

evridiki-valavani-1


Η Εύρη δεν θέλει να προκαλέσει. Απλά να αποδείξει πως όχι τυχαία «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Ετσι λοιπόν εκεί που διάβαζε, πήρε στο να χέρι το βιβλίο στ’ άλλο χέρι το βαράκι και κοιτάζοντας μας στα μάτια έστειλε το μήνυμα «Για σένα νοιάσου και γυμνάσου».

Αννα Πρέλεβιτς

prelevitch


Ένα γλυκό κορίτσι είναι ο καλύτερος επίλογος. Υπέροχη, όμορφη, πανύψηλη και με αναλογίες τοπ μόντελ, η Αννα βγήκε στην εξοχή και αποφάσισε να τρέξει πολύ για να παραμείνει αυτό που βλέπουμε και θαυμάζουμε.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρεμιέρα για την άρση των μέτρων - Με μάσκες και από απόσταση οι Έλληνες

Προκαλούν οι Τούρκοι: «Πτήση ρουτίνας» η παρενόχληση του ελικοπτέρου του Παναγιωτόπουλου

Με... άδεια από το 13033, έγιναν 110 εκατ. έξοδοι από την καραντίνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης