Ο Κάνιε Γουέστ «σκοτώνει» και πάλι τον Πιτ Ντέιβιντσον στα social media

Ο Κάνιε Γουέστ «σκοτώνει» και πάλι τον Πιτ Ντέιβιντσον στα social media

Δείτε την ανάρτηση του ράπερ για τον ηθοποιό, λίγες μέρες μετά την είδηση ότι χώρισε με την Κιμ Καρντάσιαν

west_pete98
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους μετά από 9 μήνες σχέσης. Η είδηση του χωρισμού τους ήταν η αφορμή για να επιστρέψει ο Κάνιε Γουέστ στα social media, με μία ακόμη επιθετική ανάρτηση κατά του ηθοποιού.

O ράπερ και πατέρας των παιδιών της τηλεπερσόνας, μοιράστηκε μέσω Instagram, ένα πρωτοσέλιδο της New York Times στο οποίο γράφει: «Skete Davidson νεκρός σε ηλικία 28 ετών».

Τα ξένα δημοσιεύματα έχουν διαχαστεί αναφορικά με τον λόγο που τον αποκάλεσε «Skete» αντί για «Pete». Μία θεωρία είναι ότι τον αποκαλεί «σκουπίδι» με την έννοια του «ανθρώπου με χαμηλή νοημοσύνη». Άλλη πιθανή ερμηνεία είναι ότι ίσως έχει να κάνει με μία φράση που χρησιμοποιείται κυρίως από ράπερς, όταν θέλουν να δείξουν την πρόθεσή τους να πυροβολήσουν κάποιον και ότι έχουν καλό στόχο.

Δείτε την ανάρτησή του
west175637


Οι επιθέσεις κατά του Ντέιβιντσον στα social media

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουέστ αναφέρεται στον θάνατο του Ντέιβιντσον. Στο παρελθόν τον έχει «σκοτώσει» σε βίντεο κλιπ και τον έχει απειλήσει μέσα σε στίχους από τραγούδια του.

Μία από τις επιθετικές κινήσεις του προς τον Ντέιβιντσον, ήταν στο μουσικό βίντεο του «Eazy», που ένα καρτούν με τη μορφή του ράπερ απαγάγει μία φιγούρα που μοιάζει με τον Πιτ Ντέιβιντσον, τη θάβει ζωντανή και στη συνέχεια την αποκεφαλίζει.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο ο Κάνιε Γουέστ φρόντισε να το κάνει ξεκάθαρο σε όσους δεν κατάλαβαν ότι η «καρικατούρα» είναι ο σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, με μία ατάκα.

«Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Εκτός από τον Skete», έγραψε, ενώ στο τέλος η λέξη Skete φαίνεται να έχει αντικατασταθεί με τη φράση «ξέρετε ποιον».

Η Κιμ έχει εξοργιστεί με τις πράξεις του Γουέστ και τον έχει κατηγορήσεις πως με τις δημοσιεύσεις του «δημιουργεί ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον για τον Πιτ Ντέιβιντσον». Εκείνος βέβαια, δεν δείχνει να πτωείται από το «κήρυγμα» της πρώην συζύγου του.

The Game, Kanye West - Eazy (Official Music Video)


Σκοπεύει να τη διεκδικήσει ξανά


Ο Γουέστ, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mirror, πρόκειται να εκμεταλλευτεί τον χωρισμό της Καρντάσιαν, η οποία δηλώνει και πάλι ελεύθερη. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν το πόσο πολύ θα χαίρεται αυτή τη στιγμή ο πρώην άντρας της Κιμ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετος με τον δεσμό τους, εκφράζοντας απέχθεια προς το πρόσωπο του 28χρονου κωμικού ηθοποιού.

Ο τραγουδιστής και πρώην σύζυγος της διάσημης τηλεπερσόνας είχε πολλές φορές τοποθετηθεί αιχμηρά για τη σχέση του ζευγαριού. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεν είχε διστάζει να τονίσει: «Σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπα στον Ντέιβιντσον να γνωρίσει τα παιδιά μου».

Ο Κάνιε Γουέστ αν και αρχικά θεωρούσε πως η σχέση της πρώην γυναίκας με τον ηθοποιό θα λήξει σύντομα και κρατούσε «χαμηλούς τόνους», δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό του, όταν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. «Είμαι ο πλουσιότερος μαύρος και ο πατέρας της Νορθ και η ασφάλεια με εμποδίζει να μπω στο δωμάτιο της κόρης μου. Και ακούω ότι ο νέος φίλος της (εννοώντας τον Πιτ Ντέιβιντσον) είναι μέσα στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ καν να μπω μέσα. Η ασφάλεια δεν θα μπει ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και τα παιδιά μου δεν θα ξαναμπούν στο TikTok χωρίς την άδειά μου», είχει πει χαρακτηριστικά.


kanye_kim_apeiles_xr
Κλείσιμο


«Για τόσο καιρό, έκανα αυτό που έκανε τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους. Νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισα ότι θα κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο – και αυτό είναι πολύ καλό» είχε δηλώσει με τη σειρά της η Καρντάσιαν, επισημαίνοντας ότι αγνώρισε πως αυτές οι αλλαγές είναι που την οδήγησαν στην απόφασή της να χωρίσει με τον ράπερ.

«Ακόμα κι αν αυτό δημιούργησε αλλαγές και προκάλεσε το διαζύγιό μου, νομίζω ότι είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Διάλεξα τον εαυτό μου» είχε πει επίσης.


Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Αύριο βγαίνει στη Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Abdülhamid Han»

Μητσοτάκης: Δεν γνώριζα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, δεν θα το επέτρεπα - Αλλαγές στην ΕΥΠ


Πώς «οι ληστές του Διαδικτύου» παίρνουν τραπεζικούς κωδικούς από γιατρούς, επιχειρηματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης