Πιτ Ντέιβιντσον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό του με την Κιμ Καρντάσιαν

Πιτ Ντέιβιντσον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό του με την Κιμ Καρντάσιαν

Ο 28χρονος κωμικός φαινόταν καταβεβλημένος και ντυμένος στα μαύρα

pete-target
Ο Πιτ Ντέιβιντσον έδειχνε καταβεβλημένος καθώς εθεάθη για ψώνια την Κυριακή, μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν.

Ο 28χρονος κωμικός φωτογραφήθηκε να επισκέπτεται ένα κατάστημα στο Cairns της Αυστραλίας, αφού έφυγε από το ξενοδοχείο του.

Ο Nτέβιντσον, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Wizards», φορούσε μια μαύρη φόρμα και ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ καθώς επισκεπτόταν το εμπορικό κέντρο. Ο πρώην σταρ του SNL φορούσε γυαλιά ηλίου και επέλεξε ένα μονόχρωμο μαύρο σύνολο.
Κλείσιμο

Η 41χρονη Καρντάσιαν και ο Ντέιβιντσον ήταν μαζί για 9 μήνες και σύμφωνα με δημοσιεύματα η διάσημη τηλεπερσόνα ήταν αυτή που ήθελε να χωρίσουν εξαιτίας της «ανωριμότητας και του νεαρού της ηλικίας του».

Εκτός από το πρόβλημα της απόστασης, καθώς εκείνος εργάζεται σε ένα πρότζεκτ στην Αυστραλία και εκείνη βρίσκεται στις ΗΠΑ, μια πηγή δήλωσε στην «Page Six», ότι η Κιμ ήταν «εντελώς εξαντλημένη από αυτή τη σχέση και άλλα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της».
kim-kardashian-pete-davidson-m4

«Ο Πιτ είναι 28 ετών και η Κιμ 41 ετών - απλά βρίσκονται σε πολύ διαφορετικά μέρη αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε η πηγή και πρόσθεσε: «Ο Πιτ είναι εντελώς αυθόρμητος και παρορμητικός και θέλει να πετάξει στη Νέα Υόρκη ή όπου αλλού βρίσκεται με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά η Κιμ έχει τέσσερα παιδιά και δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να επικεντρωθεί στα παιδιά».

Ωστόσο, μια άλλη πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, είπε στην Daily Mail: «Ο χωρισμός τους ήταν εντελώς φιλικός. Πέρασαν υπέροχα όσο κράτησε, αλλά η μεγάλη απόσταση και οι διαφορετικές προτεραιότητες οδήγησαν στο τέλος».
kardashian33
Το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί τον περασμένο Οκτώβριο, όταν επισκέφτηκαν ένα θεματικό πάρκο στο Λος Άντζελες με μερικούς φίλους. Μετά η Καρντάσιαν επισκέφτηκε τον Ντέιβιντσον στη γενέτειρά του, το Staten Island, όπου οι δυο τους δείπνησαν σε τοπικό εστιατόριο.

Μετά από αυτό, η σχέση φαινόταν να... απογειώνεται με τους δυο τους να κάνουν διακοπές και να περνούν τα Σαββατοκύριακα στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες. Τον Απρίλιο έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε δείπνο στον Λευκό Οίκο και τα υπόλοιπα ανήκουν πλέον στην ιστορία.

Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι: Σήμερα η απολογία του Πακιστανού που σκότωσε τη 17χρονη Νικολέττα


Μυστήριο με τους ξαφνικούς και ανεξήγητους θανάτους νέων και παιδιών


Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο Ιβάν που πάλευε με τα κύματα για 20 ώρες - «Απλά δέχεσαι τη μοίρα σου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης