Άναυδοι έμειναν οι διερχόμενοι οδηγοί στη Λαμία το πρωί της Πέμπτης, όταν είδαν ένα ταλαιπωρημένο Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινείται με το αμάξωμα να... σέρνεται σχεδόν στο οδόστρωμα, καθώς είχε «γονατίσει» από το βάρος του ασυνήθιστου φορτίου και των τριών Ρομά επιβατών του!
Εντύπωση έκαναν τα όσα ήταν φορτωμένα στο εσωτερικό του πράσινου Hyundai, από το οποίο προεξείχαν μεταλλικά και άλλα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ψησταριές, πόρτες ακόμα και… μπανιέρες που ήταν εμφανώς κλεμμένα κι έτσι κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Το ύποπτο όχημα εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, το σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι όλα είχαν κλαπεί την Τετάρτη από μια αποθήκη στην ευρύτερη περιοχή.
Οι τρεις Ρομά συνελήφθησαν και κατασχέθηκε ο... ματρακάς τους, όπως και τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους! Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός δεν είχε καν δίπλωμα, ενώ κανείς από τους τρεις δεν είχε βεβαίωση για κατ' εξαίρεση κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν πρόστιμα 150 ευρώ και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.