Σε αποχή κατέρχονται οι δικηγόροι της Αθήνας την προσεχή Τρίτη, 28 Απριλίου πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των δικαστηρίων, ενώ την 28η Απριλίου θα επανακαθοριστεί η στάση του δικηγορικού σώματος της Αθήνας.
Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, ενόψει των τελευταίων κρίσιμων εξελίξεων, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων Αθηνών την προσεχή Τρίτη, 28.4.2020 από την άσκηση των καθηκόντων τους, τόσο των δικαστικών, όσο και των εξωδικαστικών (υποθηκοφυλακεία, κτηματολογικά γραφεία), χωρίς την χορήγηση κατ’ εξαίρεση αδειών από τον ΔΣΑ
Η στάση του δικηγορικού σώματος της Αθήνας θα επανακαθοριστεί κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη, 28.4.202.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.