Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Να γίνουμε δωρητές αίματος και πλάσματος

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Να γίνουμε δωρητές αίματος και πλάσματος

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ζητά να γίνουμε δωρητές αίματος και πλάσματος - «Έτσι θα δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον Θεό»

elpidoforos_2
«Να δώσουμε εμείς τώρα το αίμα μας για τον συνάνθρωπό μας να δώσουμε το αίμα μας για τη ζωή του κόσμου να γίνουμε δηλαδή δωρητές αίματος να γίνουμε δωρητές πλάσματος» λέει σε μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον Θεό.

Σε ανοιχτή γραμμή με τους πιστούς και φυσικά με όλους τους κληρικούς βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων και βιντεοσκοπημένα μηνύματα και σε 24ωρη βάση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του , που ανέβασε χθες ο Αρχιεπίσκοπος υπογραμμίζει ότι ζούμε σε πολύ δύσκολους καιρούς και τονίζει «ότι μια από τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι η στέρηση της Θείας κοινωνίας και η αποχή μας από την Θεία Ευχαριστία». Όπως σημειώνει «όλη μας τη ζωή μέχρι τώρα απολαμβάναμε τη συμμετοχή μας στο μυστήριο αυτό και είμαστε ευγνώμονες που ανήκουμε στο Σώμα του Χριστού που είναι η Εκκλησία μας».

Μέχρι τώρα απολαμβάναμε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Ήρθε η στιγμή να κοινωνήσουμε διαφορετικά. Να γίνουμε εμείς...

Δημοσιεύτηκε από Archbishop Elpidophoros of America στις Σάββατο, 4 Απριλίου 2020


Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχίζει: «Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να κοινωνήσουμε διαφορετικά , να γίνουμε εμείς οι ίδιοι ως σώμα του Χριστού Ευχαριστία για να γίνουμε εμείς οι ίδιοι κοινωνία για να σώσουμε τον κόσμο με το δικό μας αίμα αυτή τη φορά. Να δώσουμε εμείς τώρα το αίμα μας για τον συνάνθρωπό μας να δώσουμε το αίμα μας για τη ζωή του κόσμου να γίνουμε δηλαδή δωρητές αίματος να γίνουμε δωρητές πλάσματος . Και έτσι να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον Θεό. Είναι και αυτό μυστήριο άχραντο είναι το μυστήριο της αγάπης και της θυσίας για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι υποφέρουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Άλλα 62 κρούσματα στην Ελλάδα - Στους 73 οι νεκροί


Κορωνοϊός: Φέτος το Πάσχα δεν θα ψήσουμε στο χωριό


Κορωνοϊός - Ελλείψεις σε αίμα: Πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας από τους δήμους






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης