Λεηλατούσαν επί τρεις ημέρες δημόσια έργα στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών

Λεηλατούσαν επί τρεις ημέρες δημόσια έργα στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών

Οι δράστες συνελήφθησαν

patron-athinon-juniorsclub-810x538
Στα έργα που διενεργεί μια εταιρεία στην παλιά εθνική οδό Πατρών - Αθηνών τρύπωσαν αθέατοι δυο «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 30 και 27 χρόνων και άρπαξαν 15 σιδερένιους πασσάλους, τους οποίους τους φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν.

Όμως, εντοπίστηκαν στην Πάτρα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του έργου. Από την έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες είχαν κλέψει από το ίδιο έργο άλλους 50 σιδερένιους πασσάλους. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της κλοπής κατ’ εξακολούθηση.

Εξιχνιάστηκε κλοπή στην Ιαλυσό

Μια κλοπή και μια απόπειρα που είχαν γίνει το διάστημα από τις 3 ως τις 8 Ιανουαρίου στην περιοχή της Ιαλυσού, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρόδου. Ως δράστης φέρεται ένας 20χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι άρπαξε μεταλλικά αντικείμενα και καλώδια από ένα αγροτεμάχιο, ενώ αποπειράθηκε να κλέψει και άλλα αντικείμενα από ένα εργοτάξιο. Ο νεαρός δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης