Με γρήγορες και μελετημένες κινήσεις έδρασαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Δράμας, τα ξημερώματα της Τρίτης, αλλά κατάφεραν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν τα περιπολικά της Αστυνομίας και μάλιστα χωρίς να τους δει κάποιος!
Οι δράστες έσπασαν τις βιτρίνες του κοσμηματοπωλείου στις 4 τα ξημερώματα, άρπαξαν όσα χρυσαφικά και κοσμήματα υπήρχαν στις προθήκες χωρίς να εισβάλλουν στο εσωτερικό και στη συνέχεια μπήκαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκαν. Οι κάτοικοι της περιοχής δεν είδαν πόσοι ήταν, είδαν όμως το αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ταχύτητα και έδωσαν την περιγραφή τους στους αστυνομικούς.
Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και ένα παρόμοιο όχημα εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση. Ακολούθησε καταδίωξη, αλλά στην περιοχή Κουδούνια της Δράμας οι ύποπτοι ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να ξεφύγουν από τα περιπολικά, ακολουθώντας κατεύθυνση προς την Θεσσαλονίκη. Η αξία της λείας τους δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.