Εκτός λειτουργίας επί ώρες το δίκτυο της Vodafone

Εκτός λειτουργίας επί ώρες το δίκτυο της Vodafone

Η διακοπή της επικοινωνίας οφείλεται σε «σποραδικό τεχνικό πρόβλημα» σύμφωνα με πηγές της εταιρείας

vodafone
Αποκαταστάθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Vodafone στο δίκτυό της από νωρίς το μεσημέρι, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην επικοινωνία τους οι χρήστες της Vodafone, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οφείλονταν σε «σποραδικό, τεχνικό πρόβλημα». Το δίκτυο άρχισε να επανέρχεται, και πλέον έχει αποκατασταθεί πλήρως. Σημειώνεται ότι για τουλάχιστον δύο ώρες, από το μεσημέρι και μετά, συνδρομητές της εταιρείας εντός κι εκτός Αθηνών δεν μπορούσαν να δεχθούν αλλά ούτε και να πραγματοποιήσουν κλήσεις. Πρόβλημα πρόσβασης υπήρχε επίσης και στην ιστοσελίδα της εταιρείας (που επανήλθε πιο γρήγορα). Σταδιακά το δίκτυο άρχισε να επανέρχεται αλλά με προβλήματα έως τις επτά το απόγευμα.

Το πρόβλημα που επηρέασε τα συστήματα της εταιρείας και φαίνεται ότι αφορούσε κεντρικό κομμάτι του δικτύου της, διήρκεσε για αρκετό διάστημα, με τους τεχνικούς της εταιρείας, όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε σε επικοινωνία που είχαν συνδρομητές, «να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάστασή του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης