Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο, στις 04:00 τα ξημερώματα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική Υπηρεσία από την πυρκαγιά που επεκτάθηκε, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε μετρητές φυσικού αερίου και σε ρολόγια της ΔΕΗ καθώς και σε παρακείμενο κατάστημα, ενώ οι ένοικοι είχαν απομακρυνθεί εγκαίρως από την πολυκατοικία. Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς.
Για την κατάσβεση επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Τα ακριβή αίτια της φωτιάς διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους