«Γερή» ψαριά σήμερα το πρωί για αλιέα στον Παγασητικό Κόλπο που «έβγαλε» ένα καρχαριοειδές4 μέτρων και βάρους περίπου 100 κιλών!
Το καρχαριοειδές «Αλεπού» αλιεύτηκε όπως μεταδίδει ο ιστότοπος taxydromos.gr, ανοικτά στον Παγασητικό και είναι εξαιρετικά σπάνιο ένα τέτοιου είδους ψαριού να μπαίνει σε κλειστό Κόλπο, καθώς συναντάται μόνο σε ανοικτές θάλασσες.
Η «Αλεπού» δεν είναι επικίνδυνο καρχαριοειδές για τον άνθρωπο, αλλά είναι ιδιαίτερα τρομακτικό στην όψη. Αποτελεί δε εκλεκτό μεζέ, καθώς το κρέας του είναι καθαρό φιλέτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, αυτόν τον ιδιαίτερα εκλεκτό και σπάνιο μεζέ θα έχουν την τύχη να τον απολαύσουν πελάτες τσιπουράδικου στην περιοχή του Βόλου.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.