Οι ισχυροί άνεμοι έντασης έως και 10 μποφόρ προκαλούν απρόοπτα, ενώ οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες είχαν ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί η τελετή σε ορισμένες πόλεις.
Μετά την Φλώρινα, όπου ο σταυρός «χάθηκε» στα νερά ποταμού χωρίς να μπορεί κανένας να τον εντοπίσει στα παγωμένα νερά, ένα ακόμη απρόοπτο σημειώθηκε στη Σκάλα Κεφαλονιάς.
Στο βίντεο που δημοσιεύει το κανάλι Kefalonia Click στο YouTube, ο ιερέας εμφανίζεται να πλησιάζει στη φουρτουνιασμένη θάλασσα για να ρίξει τον σταυρό. Κάθε του βήμα δείχνει εξαιρετικά δύσκολο, λόγω των ισχυρών ανέμων. Κάποια στιγμή, προσπαθώντας να ρίξει τον σταυρό, δεν καταφέρνει να σταθεί όρθιος και πέφτει.
Στη συνέχεια ο παπάς με τη βοήθεια των πιστών σηκώνεται και ρίχνει τον σταυρό με τη δεύτερη προσπάθεια. Ο σταυρός ήταν δεμένος με σχοινί λόγω της κακοκαιρίας, ενώ μια γυναίκα ήταν τελικά η τολμηρή που μπήκε στο νερό και τον έπιασε.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.