Άλλες 16 συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε Χανιά και Ρέθυμνο

Άλλες 16 συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε Χανιά και Ρέθυμνο

Καθημερινά συλλαμβάνονται «κυνηγοί» της τύχης που παίζουν απαγορευμένα παιχνίδια ακόμη και σε… διαμερίσματα, όπως έγινε στα Χανιά

ImageHandler-4
Σε «πρωτεύουσα» του παράνομου τζόγου έχει εξελιχθεί την φετινή εορταστική περίοδο η Κρήτη, όπου καθημερινά συλλαμβάνονται «κυνηγοί» της τύχης που παίζουν απαγορευμένα παιχνίδια ακόμη και σε… διαμερίσματα, όπως έγινε στα Χανιά!

Αυτοί που χτύπησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης το κουδούνι του σπιτιού ενός 51χρονου, δεν ήταν γνωστοί του οι οποίοι θα συμμετείχαν στο «μπαρμπούτι» που είχε διοργανώσει, αλλά… αστυνομικοί της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν μαζί με άλλους επτά Έλληνες ηλικίας 32 ως 53 χρόνων. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τα ζάρια του παράνομου τυχερού παιγνίου και 4.630 ευρώ από τα πονταρίσματα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια με την οποία  οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Έφοδο έκαναν και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Ρεθύμνου σε ένα καφενείο, όπου η 26χρονη προσωρινά υπεύθυνη είχε επιτρέψει σε πέντε Έλληνες ηλικίας 26 ως 57 και δύο αλλοδαπούς 32 και 33 χρόνων να παίζουν το τυχερό παιχνίδι «πόκερ». Στην πράσινη τσόχα κατασχέθηκαν μια πλήρης τράπουλα, άλλα 643 τραπουλόχαρτα και 2.355 ευρώ. Οι τζογαδόροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης