Θεσπρωτία: High tech διάρρηξη με ανήλικο δράστη

Θεσπρωτία: High tech διάρρηξη με ανήλικο δράστη

Ο δράστης είχε «αρπάξει» τρεις υπολογιστές 

peripoliko__1_
«Κολλημένος» με την τεχνολογία φαίνεται πως ήταν ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος κρυβόταν πίσω από τη διάρρηξη που είχε γίνει στο διάστημα μεταξύ 10 και 14 Οκτωβρίου στον αποθηκευτικό χώρο μιας εταιρείας στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, απ’ όπου έκαναν φτερά τρεις υπολογιστές!

Από τα ίχνη που άφησε πίσω του ο 16χρονος «ποντικός», οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν και να εξιχνιάσουν τη high tech διάρρηξη. Μάλιστα, στο πλαίσιο των ερευνών βρήκαν στο σπίτι του δράστη τους κλεμμένους υπολογιστές που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Ο ανήλικος δεν συνελήφθη αφού είχε παρέλθει το όριο του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθησαν δύο διαρρήκτες στη Λευκάδα - Αναζητείται ο συνεργός τους 

Σε ένα σπίτι στην Λευκάδα τρύπωσαν δυο διαρρήκτες χωρίς να γνωρίζουν ότι βρίσκονταν μέσα οι ιδιοκτήτες. Μόλις τους είδαν, τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν με το αυτοκίνητο ενός 35χρονου ο οποίος τους περίμενε. Ο οδηγός συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας μαζί με έναν από τους δράστες ηλικίας 40 χρόνων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής, ενώ αναζητείται ο δεύτερος διαρρήκτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης