Μετά τα γήπεδα... σουίτες και στα μπουζούκια

Μετά τα γήπεδα... σουίτες και στα μπουζούκια

1.000 ευρώ κοστίζει η ενοικίαση σουίτας στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης - Με τηλεκοντρόλ δίνονται οι παραγγελίες των Vip πελατών

yton3
Τα κέντρα διασκέδασης εκσυγχρονίζονται και επαναπλασάρουν το προϊόν τους στα πρότυπα φημισμένων κλαμπ του εξωτερικού, καθώς προσφέρουν υπηρεσίες που απευθύνονται σε όσους έχουν χρήματα να ξοδέψουν. Για παράδειγμα, στο κέντρο διασκέδασης Yton, στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, κατασκευάστηκαν τέσσερις σουίτες σαν κι αυτές που κοσμούν μεγάλα ποδοσφαιρικά γήπεδα του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας, όπως το Γ. Καραϊσκάκης, με σκοπό να προσελκύσουν ViPs πελάτες. Πρόκειται για μεγάλους ευρύχωρους και πολυτελείς χώρους, με καθιστικό που περιλαμβάνει καναπέδες και τηλεόραση, δική του τουαλέτα και μπαλκόνι, από το οποίο ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το μουσικό πρόγραμμα αλλά και να απομονωθεί, αν επιθυμεί, τραβώντας μόνο τις μαύρες κουρτίνες.

Ο πελάτης που θα επιλέξει να κλείσει μια σουίτα έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε αυτή χωρίς να γίνει αντιληπτός, καθώς υπάρχει ξεχωριστή ρεσεψιόν κι ένα μάτσο όμορφες κοπέλες ντυμένες στα λευκά που σε οδηγούν έως την πόρτα της. Μέσα στο χώρο σού παρέχεται τηλεκοντρόλ και πατώντας τα κουμπιά του δίνεις την παραγγελία σου, είτε για φαγητό είτε για ποτό.

Βέβαια και το κόστος ενοικίασης της σουίτας είναι αντίστοιχο των υπηρεσιών που προσφέρονται και δεν απευθύνονται στο πορτοφόλι του μέσου Έλληνα.

Συγκεκριμένα, για την ενοικίαση της μεγάλης σουίτας, μια παρέα δέκα ατόμων θα πληρώσει 1.000 ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται στην τιμή τα premium ποτά, με τις τιμές στο μπουκάλι να ξεκινούν από τα 250 ευρώ. Οι μικρότερες σε χωρητικότητα σουίτες κοστίζουν 500 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται το κόστος φαγητού και ποτού.

Οι σουίτες δεν απευθύνονται μόνο σε οικονομικά ευκατάστατους αλλά και σε ανθρώπους που επιθυμούν να διοργανώσουν διάφορα πάρτι για 20 έως 50 άτομα, είτε γενέθλια είτε μπάτσελορ, που ουσιαστικά τους συμφέρει οικονομικά, αφού το να διοργανώσει κανείς ένα πάρτι τέτοιου βεληνεκούς με παροχές σαν αυτές κοστίζει πολύ περισσότερο. Επίσης, οι σουίτες είναι κατάλληλες για τη σωστή ξενάγηση ξένων επισκεπτών, είτε για ψυχαγωγικούς λόγους στη χώρα μας είτε για business. Κλείνοντας την εσωτερική μπαλκονόπορτα αρκετά είναι τα άτομα (8 έως και 15 σε αριθμό) που μπορούν να καθίσουν και να συζητήσουν οποιαδήποτε επαγγελματικά deels με την ηχομόνωση που τους παρέχεται πίνοντας το ποτό τους ή τρώγοντας από τον εξαιρετικό παγκοσμίως διακεκριμένο γιαπωνέζο σεφ Τάκε στον εσωτερικό χώρο της σουίτας, ενώ παράλληλα αφήνουν  στον εξωτερικό χώρο τους υπόλοιπους -αρκετούς σε αριθμό- φίλους  ή οικογένεια να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.



yton3
yton2
yton1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης