Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. μετά το μακελειό στο Μπαλί του Ρεθύμνου, με θύμα έναν 49χρονο που έπεσε νεκρός από τα πυρά 45χρονου συγχωριανού του.
Αστυνομικοί έχουν λάβει μέτρα στο χωριό, προκειμένου η ένταση να μην ξεσπάσει και να αποτραπούν ενδεχόμενες πράξεις αντεκδίκησης.
Όπως έχει γράψει το Cretalive, ο 45χρονος τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με το θύμα, χθες το πρωί, και νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Όλα συνέβησαν, καθώς φαίνεται ... για ασήμαντη αφορμή, όταν το κυνηγόσκυλο του 49χρονου κυνηγούμπήκε στο ποιμνιοστάσιο του 45χρονου κάτι που "άναψε" καυγά! Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να "μιλήσουν" τα όπλα, κάτι που τελικά οδήγησε στο να χάσει τη ζωή του ο 49χρονος κυνηγός και να τραυματιστεί ο 45χρονος κτηνοτρόφος.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.